20 Април 2024събота08:03 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Нарекоха Виктория Бекъм "икона на анорексията"

/ брой: 155

автор:Дума

visibility 24

Бившата спайска Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене в английския Тайнсайд. Виновна е реклама, която компанията пусна наскоро. Върху минивана, на фона на който се е снимал мениджърът, е залепен постер: карикатурно нарисувано изображение на слаба и непривлекателна девойка с надписи "Виктория Бекъм" и "икона на анорексията". Всичко това се мъдри до надписа "Нашата пица е по-тънка от Виктория Бекъм".
Представители на 43-годишната съпруга на английския футболист Дейвид Бекъм изразиха възмущение, че заведението си е позволило тази реклама. Според тях това е абсолютно неуважение, удар по репутацията и пряка обида както на самата Виктория, така и на други слаби жени. Бекъм има намерение да защити честта си по съдебен път, за да не позволява недвусмислени шеги по свой адрес и по адрес на външността си.
Мениджърът на заведението отговори с уверения, че компанията не е искала да обиди никого: "Искахме да се разбере, че проблемите с хранителните нарушения са много сериозно нещо, но не желаем да привличаме силно вниманието върху хората, страдащи от този проблем... Бихме искали нашите посетители да възприемат тази реклама в контекст... Анорексията и всичко свързано с нея е сериозно нещо", заяви мениджърът на Fish and Chips.
Но тази реклама не се хареса не само на Виктория, но и на обществена организация, която е убедена, че подобно пренебрежително отношение е недопустимо от страна на компанията.
Виктория Бекъм неведнъж е обвинявана, че е твърде слаба и с примера си пропагандира анорексията.


Провокативният постер

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ