19 Април 2024петък18:54 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кличко се отказва!

Вече преговаряме с мениджъра на Пулев, разкри агентът на Джошуа

/ брой: 151

автор:Дума

visibility 83

Бившият световен шампион по бокс в тежка категория Владимир Кличко прекратява кариерата си, информира най-тиражният германски вестник "Билд" и новината мълниеносно обиколи световните агенции.
41-годишният украинец трябваше да излезе в реванш с новия "крал на бокса" - британеца Антъни Джошуа на 11 ноември, който го победи с нокаут на 29 април на "Уембли", но реши повече да не се качва на ринга.
Кличко се оттегля с 64 победи в 69 мача от 1996 година насам.
Бившият световен шампион по бокс потвърди решението си във видео обръщение към феновете си, в което каза, че дълго е обмислял решението си.
“Нарочно си оставих няколко седмици, преди да взема това решение, защото исках да мине достатъчно време от боя на стадион “Уембли”. Като аматьор и професионален боксьор аз постигнах всичко, за което съм мечтал, и сега искам да започна моята втора кариера след спорта. Никога не съм си представял, че ще имам толкова дълга и толкова успешна боксова кариера. Изключително съм благодарен за това. Благодаря на всички, които винаги са ме подкрепяли. Особено на моето семейство, моя отбор и многобройните ми фенове.
Преди 27 години аз започнах моето пътешествие в света на спорта. Това е най-доброто решение, което можех да направя. Пътувах по света, научих нови езици, предприех много бизнес начинания, изградих интелектуални собствености, помогнах на хора в нужда, станах учен, предприемач, мотиватор, хотелиер, треньор, инвеститор и много повече.
Аз бях и все още съм в състояние да правя всичко това заради интереса към бокса в глобален мащаб, моя собствен талант и най-важното - заради вас, моите верни фенове. В един момент в живота си ние трябва или искаме да приключим нашите кариери и да се подготвим за следващата глава. Очевидно е, че аз не съм изключение от това и сега е мой ред.
Правя това с най-голямо уважение към новите предизвикателства, но също така и с огромно вълнение, страст, отдаденост, очакване и надявайки се следващата ми кариера, която аз съм планирал в продължение на няколко години, да бъде също толкова успешна. Ако не и повече, отколкото предишната ми.
Вместо да кажа благодаря и да кажа “сбогом”, аз искам да продължите да ме следвате в това ново и вълнуващо пътуване. Когато сме заедно, ние сме по-креативни, по-ефективни, по-продуктивни и просто по-силни във всяко отношение. Заедно ние сме движеща сила", каза Кличко.


Преди 2 години Владимир Кличко притежаваше всички пояси на световните федерации, но после допусна 2 поредни загуби и реши да се откаже от бокса

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, очаква следващия мач на британеца да бъде срещу Кубрат Пулев, след като великият Владимир Кличко обяви, че слага край на кариерата си. Украинецът трябваше да се изправи срещу Антъни на 11 ноември в Лас Вегас, но така жадуваният от феновете реванш между двамата няма да се състои.
„Когато IBF насрочи реванша срещу Кличко, то условието беше, че ако съперник не е украинецът, то това трябва да е Пулев, така че вече преговарям с Кале Зауерланд“, каза Еди Хърн пред „Скай Спортс“. Кобрата в момента е задължителният претендент за пояса в IBF. Очаква се датата за мача срещу Джошуа да стане ясна до месец. 36-годишният Пулев има 25 победи от 26 двубоя на професионалния ринг. Единствената му загуба е от Владимир Кличко през ноември 2014 г. .
Джошуа, който е почти 9 години по-млад от Пулев, има 19 победи от 19 мача, всичките с нокаут.



 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ