25 Април 2024четвъртък19:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Роси доста по-евтин за Левски

Гонзо захапа Митов, че му липсва достойнство

/ брой: 151

автор:Дума

visibility 15

Италианският треньор Делио Роси е поставил своите финансови условия пред боса на Левски Спас Русев. Според неофициална информация той е поискал 650 000 евро на година. Това е с 150 000 по-малко от годишната заплата, която пожелал да получи Авраам Грант.
От „Герена” запазиха пълно мълчание около треньорската сага, но бившият изпълнителен директор на клуба Диана Иванова обяви пред израелски медии, че Грант почти сигурно ще поеме тима. Италианецът пък бе докаран на "Герена" с джипа на собственика на клуба Спас Русев, за да се запознае с условията, при които тренират "сините". Очаква се днес бизнесменът да обяви кой ще смени Николай Митов начело на отбора. И двамата популярни специалисти обаче са поставили огромни за нашите стандарти финансови изисквания, но на „Герена” твърдо са решени да назначат качествен специалист, който да извади тима от кризата.
Треньорът на Черно море и легенда на Левски - Георги Иванов-Гонзо пък упрекна поведението на треньора Николай Митов.
"Не мога да коментирам, защото не бих допуснал да се поставя на негово място. Не може зад гърба ти да преговарят с друг треньор и ти да седиш и да тренираш отбора! Тук вече нещата опират и до достойнство. Той трябваше да си тръгне още, когато феновете започнаха да скандират викове "Оставка". Оценката я дава публиката. Левски трудно ще стане шампион тази година. Лудогорец и ЦСКА си запазиха отборите, докато Левски тепърва ще гради отбор. Това става с време, а не за ден-два. Левски трябваше да си реши проблемите по-рано, защото това ги дърпа назад", заяви Гонзо за "Диема спорт". "Всеки добър треньор с авторитет и самочувствие би трябвало да се справи със ситуацията в Левски. Трябва да се подобри отношението между публика и ръководство и т.н., тогава нещата могат да се получат", добави Гонзо.

 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ