Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Октомври 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Пегас

Конкурс

Удължава се срокът за "Съвременна българска скулптура"

Дума

4. Август 2017 , брой: 151   245   0
Снимка


Удължава се крайният срок, в който скулптори и творци могат да участват в конкурса "Съвременна българска скулптура" и да изградят скулптура по свой проект на едно от най-оживените места в София - пред шоурума BMW M Car, който предстои да се открие на бул. "Черни връх" 100, точно срещу мол "Парадайс".
Конкурсът трябваше да продължи до края на юли, но поради големия интерес, както и за да се даде възможност на най-много талантливи скулптори да участват, организаторите от "М Кар" удължиха крайния срок до 10 август. 
Желаещите да участват могат да изпратят скици с проектите си. Победителят ще получи възможност да изгради безплатно своята скулптура пред модерния нов шоурум - организаторите ще изплатят предварително заложената сума за реализиране на проекта. Основното изискване към кандидатите е предложените творби да притежават съвременен и модерен характер.
 

 

 

Пегас

  • От редактора
    13. Октомври 2017 201
    318
    0

    Повод да напиша този коментар бе едно съобщение в медиите отпреди месец, че ученик пее песен на Азис по време на официалното откриване на учебната година. В интернет беше качен и съответният клип. После стана ясно, че песента не била в официалния сценарий за откриването, че била записана по-късно в двора на училището, че детето било много талантливо...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"