19 Април 2024петък06:11 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Предизвикват младите с интерактивни карти

/ брой: 148

автор:Дума

visibility 39

Първото по рода си интерактивно тесте отправя предизвикателството "Изиграй си картите!" и цели да внесе повече положителни емоции и забавление във всекидневието на младите българи.
Cards2Go се състои от 55 карти, разделени в няколко категории - "Предай", "Създай", "Играй", "Развий", "Познай", "Опознай", и провокира към интеракция с непознати хора и извършването на мил жест към тях. Това не е настолна игра, а много по-мащабен проект, в който доброто се разпространява от човек на човек. Идеята е всички мисии да се осъществяват между хората в градски условия в реално време. След изпълнение на предизвикателството картата се предава на друг, като нейната история може да бъде проследена онлайн на специално разработената за проекта платформа www.cards2go.bg.
Тестето може да се поръча предварително онлайн, а официалната продажба в разпространителската мрежа започва от 15 септември.
"Създадохме Cards2Go с ясната идея, че искаме да променят деня ти, докато се забавляваш и предаваш ефекта на всички около теб, а дизайнерът Васил Димитров ни помогна да представим това послание чрез визията на картите и характера на Гого", сподели Александър Грозданов, основател на Dextrophobia, чиито стаи са посетени вече от над 30 000 души.


-------
Повече информация има във фейсбук (Cards2Go) и на www.cards2go.bg.

Токът за бита още година с фиксирана цена

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Общински проекти за 1,9 млрд. лв. са одобрени от МРРБ

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 74

Домакинствата заплашени от "водна бедност"

автор:Дума

visibility 337

/ брой: 74

ОМВ търси партньор за проучване за нефт и газ в Черно море

автор:Дума

visibility 338

/ брой: 74

Словакия отхвърля мигрантския пакт

автор:Дума

visibility 392

/ брой: 74

Сърбия осъди решение на ПАСЕ за Косово

автор:Дума

visibility 366

/ брой: 74

Байдън е годен за президент

автор:Дума

visibility 357

/ брой: 74

Накратко

автор:Дума

visibility 323

/ брой: 74

Терористичен атентат

автор:Александър Симов

visibility 409

/ брой: 74

За аматьорщината в киното

visibility 335

/ брой: 74

Г-н Президент, сменете Главчев, не преговаряйте с мафията!

автор:Дума

visibility 340

/ брой: 74

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ