29 Март 2024петък10:16 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Мреж@та

Все свинщини в родината...

ГЕРБ влезе в ретрограден "суджуций", който предизвика в социалните мрежи вселенски кикот и подигравки

/ брой: 143

visibility 197

Разкритията на главния прокурор, че депутатът от ГЕРБ Живко Мартинов изнудвал добрички бизнесмен за 4 тона суджук от името на премиера Бойко Борисов, стана повод за безкрайни изяви на народното творчество в социалните мрежи. Мартинов успял да придобие чрез изнудване четирите тона суджук, 60 кг кайма и незнайно количество филе "Елена", обяви Сотир Цацаров. Месищата били извозени с бус на народния представител до помещение, където самият той е организирал сушенето на суджука, "лично за министър-председателя". Депутатът твърдял, че месните вкусотии били за Борисов, проверката обаче показала, че до премиера не е стигнало дори парченце суджук, побърза да заяви обвинител №1.
След тези откровения на прокурора, споделени в специална пресконференция, мрежата се разтресе от вселенски кикот, гняв и подигравки. Не е загубил българинът способността си да се смее. Макар че би трябвало да плаче, като се огледа из страната и види колко други местни бизнесмени по колко тона храни или друга благина са дали като "данък" на ръководните дейци на ГЕРБ? Ето и коментари от мрежата.




Парче луканка
Боже, докъде е стигнал Борисов - Цацаров да му определя диетата! Горкият, едно суджученце поне да му бе спастрил Мартинов.

Samuil Petkanov
Да би суджук на премиера дало, не би прокурор видяло.

Christo Komarnitski
Не е смешно. Територията се управлява по модела "Суджук" от навързани свински черва.

Панайот Първанов
Просто няма как случаят да е единичен.

Tatiana Christy

"ОК, ся, аз ако имам 4 тона суджук и някой от ГЕРБ дойде при мен да ми ги иска, и аз ги дам... кой е тъпият в случая? В смисъл, за да ми искат 4 тона суджук и аз да им ги дам ей така, някой бая услуги е трябвало да ми прави, не ли? Никой премиер, дори и това нещо, дето го имаме, НЕ ЗАСЛУЖАВА 4 ТОНА СУДЖУК! НИКОЙ! Един суджук може и да ми се откъсне от сърцето (за да не му стане нещо, все пак е момче) но 4 тона да дам? НИКОГА! Освен ако някой не ми е дал на мен нещо преди това (и то да не е било на светло)...

Станислав Михайлов:
Аз последно не разбрах обвинението за какво е: че е поискал суджук или че суджукът не е стигнал до премиера...

Лина Игнатова
Да посегнеш на суджука на Бойко! Нищо свято не остана!

Е
Според Цацаров това си е направо злоупотреба със суджук. В НК пише: Ако имаш 4 тона суджук, дай 1 на премиера. А в Библията: Кесаревото, кесарю.

Ivan Bakalov
Скандалът с изнудване за суджуци се дължи на вече разклатената вяра във възможностите на бате Бойко. Някой се е усъмнил, че той може да изяде 4 тона суджук и се е оплакал. А беше време, вярваха, че може всичко. И някои все още вярват - по села и паланки, по градове, кой знае какви тонове продоволствия се дават като данък на ГЕРБ - за бате Бойко. Може би има някакво количество, над което започват да се съмняват хората.

Stoyan Tonchev

Сотир Цацаров, главен прокурор: "Депутатът от ГЕРБ държал под контрол целия Добрич, оказвал влияние на полиция, частни търговци, прокуратура и държавни дружества".
А сега заместете "депутат" с "кмет" и "Добрич" с "Поморие".

Maya Tomova:
И ако мислите, че бате не е ял суджуци...

Memish Mustafov
Какъв единичен случай?! Само в Каварна въпросната мутра взе чрез замяна 430 дка (четиристотин и тридесет декара) на първа линия от буферната зона на Калиакра до с. Българево, за по-малко от десет стотинки на метър квадратен по предложение на кметъла (б.ред. - бившия кмет на Каварна Цонко Цонев). Пазарната цена беше повече от 30 евро на кв. метър! Друг случай: на фирма "Жизел" на същия господин е направена замяна с борова гора в апетитно крайбрежно място и въпреки текста, който предложих "Да не се изсича боровата гора", елате да видите какъв комплекс се издигна там! Естествено той продаде имота на британци по време на имотният бум. И още, и още. Майко моя! Такъв човек народен представител от управляващата партия?! Това са факти! За уволнения и забрана за работа да не говоря.

Мария Стойкова
4 тона суджук са мноооого повече от 4 млрд. лв. от КТБ. За суджука Цацаров дава пресконференция, а ДАНС разследва. За КТБ - съчинения по картинка.

Galina Slaveeva
Толкова бях шашната вчера, че не знаех какво да кажа по въпроса за суджука. Днес пак не знам. Може би това, че онези хора, там горе, вече откровено се гаврят с нас. В държавата управлявана от трите прасета.
Едното прасе ни съобщава, че другото прасе не било яло суджук, а третото прасе си го представям как седи и се тресе в истеричен смях и се забавлява.

Андрей Костадинов
Тоя депутатин Живко Мартинов, със суджука, много бих искал да го питам следното въпросче:
"Абе, пич, кажи, ама честно, кво ши ги прайш 4 тона суджук? Апни и малко лебец..."

Цветанка Цанева
Ей, този от ГЕРБ с този суджук изби рибата.

Суджукът наш насъщний.
Особено този от прасета. Чакам онази светла Коледа.

Без майтап
Хора, пазете си суджука! Тоя краде наред. И по балконите даже!

Потребител
Попитали радио Ереван:
- Защо нито един суджук от 4-те тона не е достигнал до Премиера?
- Много просто - отговорило радиото - Премиерът яде само филии с мас и джанки!

Павел Каналиев
"Суджук му дай, суджук му дай - и повече не го мъчи!"

Владимир Танев
Кой изяде суджука на Бойко?

Стефан Коев
Има надежда за държавата! Прокуратурата, начело с Цацаров, МВР ДАНС и Специализираното звено "Антикорупция" проверяват кой е откраднал суджука на Бойко.



Valdes Radev
Ретроградният суджуций

Пламен Караджов
ГЕРБ - "Суджуковата десница" в България

Иван Червенков
Не е страшно да си банкянски старец, важното е с бабек да не корумпираш.

Turhan Apdula
На запад изнудват за биткойни, в България за суджуци...

Зоя Деянова
Като няма хляб, яжте суджуци!,
(Мария Габриел, от Брюксел)

недоволната плевенчанка
Унищожиха малкия и дребен бизнес като оставиха, а може би са накарали престъпници и цигани да ни крадат, рекетират и отвличат бизнесмени, а те с мълчанието си и бездействието си помагат на престъпниците. И аз съм една от потърпевшите ! 

Valeri Georgiev
Както казваха зевзеците едно време: Всяко нещо си има начало и край - само луканката има два края. И суджукът...

Наталия Сотирова
Два пръта суджук съм изсушила. Стигат ли за службица в министерство?

Иво Ангелов
Месокомбинат ГЕРБ

Sonia Momchilova
ГЕРБ ще посрещнат председателството като партия на веганите.

Stoyan
Ако 4 тона суджук и филе елена са битовизми, то когато същата схема се приложи за горива, какво е?

Daniel Stoyanov
Суджук ли е, кайма ли е, все свинщини в родината на Свинефермата
 
Letiashtata Kozzila Erato
Дори ЕДИН суджук не е стигнал до министър- председателя. Егати и министър- председателя, дето го имаме, извинявайте. Да се измъкнат 4000 килограма суджук от клетия човек, да се замъкнат с бус за сушене, барабар с касетка филе "Елена" и накрая НИТО ЕДИН клет суджук да не стигне до Борисов.
И после имаме претенции и какво ли не.

Maria Nikolova
Ма ето бе, партийната субсидия вече ще е в суджук. По 5 суджука на глас.


 

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 483

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 498

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 455

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 542

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 458

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 454

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 411

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 587

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 526

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 532

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ