29 Март 2024петък11:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Син" терор за Хайдук

Хотелът на хърватите в центъра на София подложен на среднощен обстрел

/ брой: 141

автор:Дума

visibility 45

Целият щаб на Хайдук беше подложен на терор в нощта преди мача с Левски от II предварителен кръг на Лига Европа. Футболисти и треньори бяха отседнали в столичния хотел "Хилтън", но така и не можаха да се наспят. Около 3.00 часа в ранната сутрин преди мача неизвестни, но по всяка вероятност фенове на "сините", спретнали огнено шоу. Сградата на хотела била буквално залята от фойерверки. Голяма част от тях дори се удряли в прозорците, а останалите се възпламенявали близо до сградата. Зарята продължила няколко минути, съпроводена с цветущи псувни от организаторите. Това дори е заснето на видео, публикувано на фейсбук страницата на фен фракцията "Сектор Б".
Враждебната обстановка между двата тима започна още в дните преди първия мач миналата седмица. Тогава агитките на двата отбора се биха на няколко пъти, а 22-ма от феновете на Левски бяха арестувани. Половината от пътуващите до Хърватия не бяха допуснати да влязат на стадиона. В нощта преди мача пък хървати опожариха българска кола.
Реваншът снощи се игра пред празни трибуни, защото Левски изтърпяваше наказание от миналата година. Около "Герена" хървати нямаше, а само солидно полицейско присъствие. "Сините" не бяха съвсем без подкрепа, след като пред сектор "А" на стадиона УЕФА разреши да бъде монтирана видеостена, но предупреди, че нови изцепки на ултрасите ще доведат до ново наказание на клуба.




Ултраси на Левски обстрелваха с фойерверки хотела, в който беше настанена делегацията на Хайдук в нощта преди реванша

От СДВР съобщиха, че криминалисти изясняват обстоятелствата и фактите във връзка с инцидента. Техни служители били реагирали светкавично, а "намиращите се в непосредствена близост полицейски екипи са установили на място лица, чиято съпричастност към случая е в процес на изясняване. Предстои извършване на допълнителен оглед в рамките на образуваното по случая досъдебно производство", обявиха от СДВР.
 

Надниците у нас - най-ниски в ЕС

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Парното може да поевтинее символично от 1 юли

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

32 лв. за килограм агнешко, цената още ще расте

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

"Български пощи" ще изплаща пенсии още поне 5 години

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Над 780 милиона души гладуват

автор:Дума

visibility 1

/ брой: 60

100 тона пластмаса във водите на Дунав

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Правозащитници възмутени от САЩ

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Гърция най-бедна в ЕС след България

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 60

Под прага на унижението

автор:Ина Михайлова

visibility 1

/ брой: 60

Бумеранг с еврото

visibility 0

/ брой: 60

Щети за милиарди

автор:Нора Стоичкова

visibility 0

/ брой: 60

Надвисна риск от конституционна криза

visibility 1

/ брой: 60

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ