Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Спорт

Делегатът на УЕФА решава за видеостена на "Герена"

Дума

18. Юли 2017 , брой: 138   145   0От делегата на УЕФА зависи дали от Левски могат да поставят видеостена до стадиона, на която привържениците да наблюдават реванша с Хайдук Сплит в Лига Европал. "Сините" са наказани за този мач да играят без публика, поради което се обмисля алтернативата. Друг е въпросът дали ще има време за нейното поставяне, предвид това, че делегатът ще пристигне не по-рано от 36 часа преди началото на двубоя. Срещата е в четвъртък от 20.00 часа. След първия мач "сините" имат гол пасив. Ако елиминират хърватите, по всяка вероятност в III предварителен кръг ще срещнат датския Брьондби.
На "Герена" тимът на Николай Митов може да получи неочаквана помощ, защото турският Гьозтепе иска да купи капитана на хърватите Зоран Нижич. Според в. "Хюриет" двата клуба са в напреднали преговори и сделката е въпрос на дни.

 

 

Спорт

  • Пламен Марков убеден в спечелването на конкурса за базите
    22. Септември 2017 186
    107
    0

    ПФК ЦСКА-София АД представи трети спонсор, който ще стои върху екипите на тима - кафе "Баристо". Логото на италианската марка "кацна" върху десните ръкави на червените фланелки, като параметрите на контракта са търговска тайна между двете страни. Досега на екипите стояха логата на Мтел и "Уин Бет". „Червените...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"