Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Тест на характери в танцова битка

Дума

18. Юли 2017 , брой: 138   103   0Напрежение, травми и тест на характери бележат третата битка в уеб риалитито за съвременен танц, което се излъчва всeки понеделник и четвъртък от 16,00 ч. първо във Vbox7.com. Феновете ще станат свидетели на едно от най-интересните състезания в шоуто до този момент. Танцьорите трябва да покажат уменията си в съвременния танц, но подготовката се оказа доста трудна задача за повечето от тях.
И сега двата отбора имаха гост преподаватели, специалисти в съвременния танц. Живко Желязков, който е хореограф и артистичен директор на Derida Dance Center, пое отбора на Марион Дърова - HYPE. В хореографията на Живко има много енергия и сложни елементи, които доста затрудниха танцьорите. А един от ключовите участници в отбора - Калина, изпита сериозни затруднения с поставените задачи, но успя да преодолее напрежението и да се справи с изпитанието.
Виктория Димитрова-Голди избра нейните участници да бъдат напътствани от хореографа и съвременен танцьор Ана Митева, която реши да използва травмата на една от участничките в отбора - Моника, пострадала още по време на подготовката с народните танци.
С какви предизвикателства се сблъскаха участниците и чий отбор ще поведе в новата танцова битка - става ясно в най-новия епизод на Dance Arena.


---------
http://bit.ly/2t9PqOq

 

 

Живот

  • С подобни устройства се пести електроенергия и се слага край на една от най-разпространените потребителски тревоги: "Дали изключих ютията?!"
    26. Юли 2017 144
    44
    0

    Умни устройства за дома, които се управляват чрез смартфон, вече са пуснати в продажба у нас. Крушката Shelly Bulb консумира само 6W и може да свети в 16 млн. цвята по избор на потребителя. Контактът Shelly Plug (или по-точно преходник) включва и изключва всеки електроуред с консумация до 16 ампера (3,5 kW), като дори има опция да го прави след...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"