Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Тест на характери в танцова битка

Дума

18. Юли 2017 , брой: 138   172   0Напрежение, травми и тест на характери бележат третата битка в уеб риалитито за съвременен танц, което се излъчва всeки понеделник и четвъртък от 16,00 ч. първо във Vbox7.com. Феновете ще станат свидетели на едно от най-интересните състезания в шоуто до този момент. Танцьорите трябва да покажат уменията си в съвременния танц, но подготовката се оказа доста трудна задача за повечето от тях.
И сега двата отбора имаха гост преподаватели, специалисти в съвременния танц. Живко Желязков, който е хореограф и артистичен директор на Derida Dance Center, пое отбора на Марион Дърова - HYPE. В хореографията на Живко има много енергия и сложни елементи, които доста затрудниха танцьорите. А един от ключовите участници в отбора - Калина, изпита сериозни затруднения с поставените задачи, но успя да преодолее напрежението и да се справи с изпитанието.
Виктория Димитрова-Голди избра нейните участници да бъдат напътствани от хореографа и съвременен танцьор Ана Митева, която реши да използва травмата на една от участничките в отбора - Моника, пострадала още по време на подготовката с народните танци.
С какви предизвикателства се сблъскаха участниците и чий отбор ще поведе в новата танцова битка - става ясно в най-новия епизод на Dance Arena.


---------
http://bit.ly/2t9PqOq

 

 

Живот

  • Снимките са майсторски поглед върху нестинарството, кукерите, надсвирването с гайди, лазарките, мъжкото хоро в реката, кушията...
    22. Септември 2017 186
    195
    0

    Фотографската изложба "Древни обичаи и традиции от България" ще бъде открита на 27 септември в центъра за дизайн и архитектура "Артплей" в Москва. 14 наши автори ще представят свои работи на експозицията, която може да се разгледа до 17 октомври. Кадрите са на Александър Михайлов, Анастас Търпанов, Ани Петрова, Богдан Стойко,...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"