Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Ноември 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Султанка иска да дойде у нас

Дума

18. Юли 2017 , брой: 138   257   0Анастасия Цилимпиу, която изпълнява ролята на султанка в излъчвания по bTV сериал "Великолепният век: Кьосем", сподели за btvnovinite.bg, че много би искала до посети България. Героинята на красивата 19-годишна актриса е гръцко момиче, отвлечено от дома й и изпратено в харема на Ахмед Първи, в когото се влюбва. След като години наред страда в двореца, решава да превъзмогне обстоятелствата и да вземе съдбата си в свои ръце, за да стане най-голямата султанка в историята на Отоманската империя - Кьосем.
"Ролята ми беше абсолютно предизвикателство", разказва Анастасия. Признава, че най-голямото препятствие пред нея бил турският език: "Трябваше да уча репликите си наизуст, да ги повтарям, да успея да вложа нужните емоции, докато се снимам в чужд град, какъвто беше Истанбул за мен. Но това не е проблем, защото съм влюбена в професията си и играя още от дете. Опитвам се да давам най-доброто от себе си, за да постигна целите си. Бях много щастлива да съм част от тази продукция, научих много и се развих като артист."
Анастасия не крие, че би искала да играе ролята на кралица и да участва в продукция, чието действие се развива през 40-те и 60-те години на миналия век. "Имам и една забавна мечта - поне веднъж да участвам във филм на ужасите", добавя Цилимпиу.
Започва да се занимава с мода, когато е едва 5-годишна, и има щастието да работи за издания като Vogue, Elle, Madame Figaro. Докато навърши 12, има над 100 фотосесии. Първата си роля получава на 8 години. След като се явява на кастинг, е избрана за гръцки сериал, където героинята й е жертва на трафик на органи. Актрисата участва и в театрални пиеси.


Анастасия Цилимпиу и партньорът й от сериала "Великолепният век: Кьосем"

 

 

Живот

  • Специалисти, известни личности и организации застават зад посланието и инициативите на проекта
    21. Ноември 2017 228
    48
    0

    Първата по рода си инициатива у нас предоставя възможност на психотерапевти да работят в споделено пространство. Специалисти вече имат шанса да развиват практиката си в сърцето на София - на място, оформено според специфичните им нужди. Тъй като контактът с клиентите изисква уединение, спокойна атмосфера и уют, дизайнът на модерните кабинети и зали е...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"