Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Септември 2017 | Петък
 
вход регистрирай се

Живот

Султанка иска да дойде у нас

Дума

18. Юли 2017 , брой: 138   227   0Анастасия Цилимпиу, която изпълнява ролята на султанка в излъчвания по bTV сериал "Великолепният век: Кьосем", сподели за btvnovinite.bg, че много би искала до посети България. Героинята на красивата 19-годишна актриса е гръцко момиче, отвлечено от дома й и изпратено в харема на Ахмед Първи, в когото се влюбва. След като години наред страда в двореца, решава да превъзмогне обстоятелствата и да вземе съдбата си в свои ръце, за да стане най-голямата султанка в историята на Отоманската империя - Кьосем.
"Ролята ми беше абсолютно предизвикателство", разказва Анастасия. Признава, че най-голямото препятствие пред нея бил турският език: "Трябваше да уча репликите си наизуст, да ги повтарям, да успея да вложа нужните емоции, докато се снимам в чужд град, какъвто беше Истанбул за мен. Но това не е проблем, защото съм влюбена в професията си и играя още от дете. Опитвам се да давам най-доброто от себе си, за да постигна целите си. Бях много щастлива да съм част от тази продукция, научих много и се развих като артист."
Анастасия не крие, че би искала да играе ролята на кралица и да участва в продукция, чието действие се развива през 40-те и 60-те години на миналия век. "Имам и една забавна мечта - поне веднъж да участвам във филм на ужасите", добавя Цилимпиу.
Започва да се занимава с мода, когато е едва 5-годишна, и има щастието да работи за издания като Vogue, Elle, Madame Figaro. Докато навърши 12, има над 100 фотосесии. Първата си роля получава на 8 години. След като се явява на кастинг, е избрана за гръцки сериал, където героинята й е жертва на трафик на органи. Актрисата участва и в театрални пиеси.


Анастасия Цилимпиу и партньорът й от сериала "Великолепният век: Кьосем"

 

 

Живот

  • Снимките са майсторски поглед върху нестинарството, кукерите, надсвирването с гайди, лазарките, мъжкото хоро в реката, кушията...
    22. Септември 2017 186
    195
    0

    Фотографската изложба "Древни обичаи и традиции от България" ще бъде открита на 27 септември в центъра за дизайн и архитектура "Артплей" в Москва. 14 наши автори ще представят свои работи на експозицията, която може да се разгледа до 17 октомври. Кадрите са на Александър Михайлов, Анастас Търпанов, Ани Петрова, Богдан Стойко,...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"