Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Почина 18-годишният Алекс от Бяла

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   99   0Въпреки усилията на лекарите от русенската болница, в събота около 21 ч. почина 18-годишният Алекс от Бяла.
В продължение на осем дни Алекс се бори за живота си, след като бе ударен по главата след спор за цигара пред дискотека в град Бяла. В резултат на тежката черепно-мозъчна травма младежът изпадна в кома. В сряда Алекс излезе от комата, но все още с опасност за живота. Въпреки денонощните усилия на лекарите, травмата се оказа фатална.
Заради трагедията кметът на община Бяла обяви двудневен траур и отмени всички културни събития в града. Очаква се прокуратурата да преквалифицира обвинението на 32-годишния нападател Валентин Маринов от причиняване на средна телесна повреда в непредумишлено убийство.

 

 

България

 • Румен Радев препоръча на Борисов да не чете нелепици от хвърчащи листчета
  20. Септември 2017 184
  274
  0

  Управляващото мнозинство направи пореден ход, с който увеличи шансовете на американците да пробутат на България любимите на ГЕРБ Ф-16. Временната парламентарна комисия за проучване на избора за купуване на нови изтребители предлага да започнем отначало преговорите и набирането на оферти да започнат отначало.
  От Ню Йорк Румен Радев посъветва...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"