Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

23 Ноември 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

България

Почина 18-годишният Алекс от Бяла

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   128   0Въпреки усилията на лекарите от русенската болница, в събота около 21 ч. почина 18-годишният Алекс от Бяла.
В продължение на осем дни Алекс се бори за живота си, след като бе ударен по главата след спор за цигара пред дискотека в град Бяла. В резултат на тежката черепно-мозъчна травма младежът изпадна в кома. В сряда Алекс излезе от комата, но все още с опасност за живота. Въпреки денонощните усилия на лекарите, травмата се оказа фатална.
Заради трагедията кметът на община Бяла обяви двудневен траур и отмени всички културни събития в града. Очаква се прокуратурата да преквалифицира обвинението на 32-годишния нападател Валентин Маринов от причиняване на средна телесна повреда в непредумишлено убийство.

 

 

България

  • Николай Нанков може да отнесе глоба заради необезопасяване на яз. "Бели Искър"
    23. Ноември 2017 230
    178
    0

    Регионалният министър Николай Ненков може да отнесе глоба заради бездействие при стопанисването на опасния яз. "Бели Искър". Това съобщи вчера зам.-главният прокурор Ася Петрова, след като преди това премиерът Бойко Борисов призна, че главният прокурор Сотир Цацаров е поискал от него незабавни действия за укрепване на язовира до столицата....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"