Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Почина 18-годишният Алекс от Бяла

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   80   0Въпреки усилията на лекарите от русенската болница, в събота около 21 ч. почина 18-годишният Алекс от Бяла.
В продължение на осем дни Алекс се бори за живота си, след като бе ударен по главата след спор за цигара пред дискотека в град Бяла. В резултат на тежката черепно-мозъчна травма младежът изпадна в кома. В сряда Алекс излезе от комата, но все още с опасност за живота. Въпреки денонощните усилия на лекарите, травмата се оказа фатална.
Заради трагедията кметът на община Бяла обяви двудневен траур и отмени всички културни събития в града. Очаква се прокуратурата да преквалифицира обвинението на 32-годишния нападател Валентин Маринов от причиняване на средна телесна повреда в непредумишлено убийство.

 

 

България

 • С имоти за 8 лв./кв.м се облажили и други гербаджийски функционери
  25. Юли 2017 143
  156
  0

  Още през 2004 г., когато започна бумът на строителството, Живко Мартинов, станал известен като депутата със суджука, започва да изкупува на безценица апетитни земи в Каварненско.
  Един от "ударите" е сделка с общински поземлени имоти в каварненското село Божурец. Освен Мартинов със земя за 8 лв./кв.м без наддаване в края на 2004 г. се сдобиват тогавашният добрички областен...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"