26 Април 2024петък09:46 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Богдан Боцев, Тома Томов и Николай Бошкилов проведоха обща приемна в Кресна

/ брой: 137

автор:Дума

visibility 34

Обща приемна проведоха в Кресна депутатите от "БСП за България"  Богдан Боцев, Тома Томов и Николай Бошкилов. Жителите й поставиха пред тях въпроса, свързан с бившето военно поделение. "Общината има инвеститорски интерес към терените му, но той не може да се реализира, ако собствеността не бъде прехвърлена от МО на местната власт", каза Боцев. Депутатите са поели ангажимента да разговарят с военния министър и да се намери решение за реализиране на идеята.
Хората се оплакаха от недостатъчния щат на полицейския участък. "Полицаи има само през деня. Ще поставим този въпрос пред началника на РДВР Благоевград и вярвам, че ще успеем да намерим вариант", категоричен бе Боцев.
По време на приемната бе поставен и въпрос, касаещ безопасността на пътя за Кулата, който минава през Кресна. Отпуснати са 400 000 лв. за маркировка, пътни неравности, ограничаващи скоростта и сигнализация. "С парите са поставени само няколко пътни знака и 2 неравности на пътя за ограничаване на скоростта. Важно е да се вземат всички възможни мерки за осигуряване на безопасността на пътя, тъй като е натоварена и рискова отсечка с висока концентрация на ПТП", подчерта Боцев и допълни, че по този проблем ще се проведат разговори с ръководството на АПИ.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 633

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 665

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 610

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 627

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 685

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 653

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 551

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 750

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 670

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 695

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ