Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

България

Предстоящо

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   68   0Днес Градската организация на БСП в София организира дискусия, посветена на предстоящите промени в Закона за устройството и застрояването на Столична община, които ще бъдат представени от главния архитект на София Здравко Здравков.
В дебатите вземат участие представители на Съюза на архитектите в България, Камарата на архитектите, Камарата на строителите в България, НТС по строителство в България, Съюза на българските художници, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и Камарата на енергийните одитори, както и общинските съветници и депутати от БСП.
Събитието ще се състои от 16 до 18 часа, в зала 1 на Централния дом на архитекта на ул. "Кракра" №11.
Депутатите от "БСП за България" Богдан Боцев и Тома Томов ще проведат приемна в Гоце Делчев. Тя ще се състои на 17 юли, понеделник, от 16 ч. в залата на общината, която се намира на партерния етаж.
Преди това Боцев ще проведе приемна в община  Хаджидимово от 9,30 часа, която ще се проведе в залата на общинския съвет.
На 17 юли от 17 ч. в клуба на БСП на пл. "Христо Ботев" № 1 в град Вълчи дол ще има приемна на депутатите от "БСП за България" проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.
На 18 юли,вторник, от 15 до 17 часа депутатът от левицата Петър Витанов и общинският съветник Николай Николов  ще бъдат на разположение на софиянци в постоянната приемна на ул. "Леге" щ10, етаж 1. Желаещите могат да се запишат предварително на телефон 02/987 20 86.

 

 

България

 • С имоти за 8 лв./кв.м се облажили и други гербаджийски функционери
  25. Юли 2017 143
  157
  0

  Още през 2004 г., когато започна бумът на строителството, Живко Мартинов, станал известен като депутата със суджука, започва да изкупува на безценица апетитни земи в Каварненско.
  Един от "ударите" е сделка с общински поземлени имоти в каварненското село Божурец. Освен Мартинов със земя за 8 лв./кв.м без наддаване в края на 2004 г. се сдобиват тогавашният добрички областен...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"