Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Ноември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Предстоящо

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   99   0Днес Градската организация на БСП в София организира дискусия, посветена на предстоящите промени в Закона за устройството и застрояването на Столична община, които ще бъдат представени от главния архитект на София Здравко Здравков.
В дебатите вземат участие представители на Съюза на архитектите в България, Камарата на архитектите, Камарата на строителите в България, НТС по строителство в България, Съюза на българските художници, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране и Камарата на енергийните одитори, както и общинските съветници и депутати от БСП.
Събитието ще се състои от 16 до 18 часа, в зала 1 на Централния дом на архитекта на ул. "Кракра" №11.
Депутатите от "БСП за България" Богдан Боцев и Тома Томов ще проведат приемна в Гоце Делчев. Тя ще се състои на 17 юли, понеделник, от 16 ч. в залата на общината, която се намира на партерния етаж.
Преди това Боцев ще проведе приемна в община  Хаджидимово от 9,30 часа, която ще се проведе в залата на общинския съвет.
На 17 юли от 17 ч. в клуба на БСП на пл. "Христо Ботев" № 1 в град Вълчи дол ще има приемна на депутатите от "БСП за България" проф. Анелия Клисарова и Иван Иванов.
На 18 юли,вторник, от 15 до 17 часа депутатът от левицата Петър Витанов и общинският съветник Николай Николов  ще бъдат на разположение на софиянци в постоянната приемна на ул. "Леге" щ10, етаж 1. Желаещите могат да се запишат предварително на телефон 02/987 20 86.

 

 

България

  • Николай Нанков може да отнесе глоба заради необезопасяване на яз. "Бели Искър"
    23. Ноември 2017 230
    20
    0

    Регионалният министър Николай Ненков може да отнесе глоба заради бездействие при стопанисването на опасния яз. "Бели Искър". Това съобщи вчера зам.-главният прокурор Ася Петрова, след като преди това премиерът Бойко Борисов призна, че главният прокурор Сотир Цацаров е поискал от него незабавни действия за укрепване на язовира до столицата....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"