Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Стефан Вълдобрев на турне с "Обичайните заподозрени"

Дума

17. Юли 2017 , брой: 137   183   0"Барът е до морето и морето е до бара" - това е мотото, под което ще премине лятото за Стефан Вълдобрев, Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов. Фразата е взета от "По-полека" - летния хит на "Обичайните заподозрени", и именно на такива знакови морски дестинации ще се състоят повечето изяви на групата - на пясъка, до бара и вълните. Дори и местата за градските концерти, като откриващия в София и закриващия в Пловдив, са избрани така, че да придават същата ваканционна морска атмосфера, с която е зареден и целият последен албум на бандата "10?".
Турнето стартира на 20 юли в столичния клуб "Маймунарника", минава през Варна ("Ментол", 21 юли), Арапя (Pampero, 22 юли), Китен ("Весел бар", 28 юли), Созопол ("Малката текила", 29 юли), Царево (Django, 2 август), Градина (Bash Bar, 3 август), Ахтопол (La Vita Club, 5 август) и приключва на 31 август в Летния театър на Пловдив. Специален акцент в обиколката ще бъде участието на групата в празниците Аполония на 29 август.

В пълен унисон с лятното настроение излиза и новото видео на "Обичайните заподозрени" към песента "Самонедейменервиратака (Пикник)". Клипът е дело на режисьора Камелия П. Петрова и оператора Стефан Врачев и се отличава както с екстравагантните костюми на музикантите от бандата, така и с очарователното присъствие на пет млади актриси: Джулия Бочева, Цвета Дойчева, Ангелина Русева, Дайяна Димитрова, Евгения Ангелова.
Билети за първия концерт се предлагат в мрежата на Eventim.bg на промоционални цени от 10 лв.

 

 

Живот

  • С подобни устройства се пести електроенергия и се слага край на една от най-разпространените потребителски тревоги: "Дали изключих ютията?!"
    26. Юли 2017 144
    45
    0

    Умни устройства за дома, които се управляват чрез смартфон, вече са пуснати в продажба у нас. Крушката Shelly Bulb консумира само 6W и може да свети в 16 млн. цвята по избор на потребителя. Контактът Shelly Plug (или по-точно преходник) включва и изключва всеки електроуред с консумация до 16 ампера (3,5 kW), като дори има опция да го прави след...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"