Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Ноември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Пегас

Шоу

Щурците изнасят концерт на Пристанище Варна

Дума

14. Юли 2017 , брой: 136   242   0Любимите на няколко поколения "Щурците" ще изнесат концерт-спектакъл на 14 август на Пристанище Варна. Те се събират с бивши членове на групата, гост музиканти и приятелите от "Фондацията", с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.
Под наслов "50 години "Щурците" Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на "Щурците", както и група "Фондацията".
Сантиментален момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци "Щурците" ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит "Клетва".
Билетите са в продажба в мрежата на ticketportal.bg. Цената е 25 лв.

 

 

Пегас

 • От редактора
  17. Ноември 2017 226
  474
  0

  Има един момент в "Под игото", когато на годишния изпит малката Събка казва това, което другите мислят и споделят помежду си, но не смеят да изрекат на глас. В настъпилата неловка ситуация верните хора на бея злорадстват. И само кака Гинка се провиква: "Па какво сте такива втрещени? Бога ли разпна момичето? Казва си правото!"
  Сетих се за тази сцена покрай бурята от...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"