Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Септември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Пегас

Шоу

Щурците изнасят концерт на Пристанище Варна

Дума

14. Юли 2017 , брой: 136   155   0Любимите на няколко поколения "Щурците" ще изнесат концерт-спектакъл на 14 август на Пристанище Варна. Те се събират с бивши членове на групата, гост музиканти и приятелите от "Фондацията", с които над 3 часа ще пеят и ще свирят за многобройните свои почитатели вечните си и незабравими песни.
Под наслов "50 години "Щурците" Кирил Маричков, Валди Тотев и Георги Марков, заедно с Иван Лечев и Славчо Николов като гост-китаристи, ще спрат времето и ще извадят от него всички онези мелодии, които са му дали вкуса и са оставили следи. В концерта ще участват и бившите членове на "Щурците", както и група "Фондацията".
Сантиментален момент на сцената ще бъде виртуалното присъствие на Пеци Гюзелев, който почина преди 3 години. Непрежалимият китарист ще се включи от екраните и ще свири заедно с колегите си. В памет на Пеци "Щурците" ще изпълнят няколко емблематични песни заедно с него, сред които ще е вечният им хит "Клетва".
Билетите са в продажба в мрежата на ticketportal.bg. Цената е 25 лв.

 

 

Пегас

 • От редактора
  15. Септември 2017 181
  251
  0

  Ето, ти тръгваш към училището. Това е твоят празник. Обличаш официалната си дреха, която пазиш за този ден. Която носиш само на този ден. Цветя, стихотворения и песни. После...
  После започва твоята неравна борба.
  Ти искаш да дадеш знания на своите ученици, да ги възпиташ в ценности, добродетели... Но се изправяш за пореден път срещу...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"