Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Ноември 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Живот

Велосипедна надпревара с трето издание на Витоша

Дума

14. Юли 2017 , брой: 136   262   0Третото поредно издание на екстремната велосипедна надпревара Home Mountain Enduro 2017 ще се проведе този уикенд на Витоша. Състезатели от цяла България, както и няколко представители на Гърция и Унгария, ще проверят издръжливостта и уменията си на колело с над 20 км интензивно каране през стръмни и технични горски пътеки, изправени срещу силната конкуренция и часовника. Над 70 са записаните до момента за участие.
Предварителната регистрация се прави на www.conceptcreative.org/hme. Състезателите ще бъдат разделени в общо 5 отделни категории: юноши 15-18, мъже 19+, мъже 30+, мъже 40+ и жени. Колоездачите ще се борят за примамлив паричен и предметен награден фонд, предоставен от партньорите на събитието.
Всички, които искат да бъдат част от Home Mountain Enduro 2017, но няма да участват, могат свободно да наблюдават състезанието покрай всички отсечки и да преживеят част от адреналина и емоциите. Организаторите канят всички фенове на планинското колоездене да посрещнат финиширащите състезатели в неделя след 15 ч. на сцената в Бояна, където ще има много музика и добро настроение.

 

 

Живот

  • Специалисти, известни личности и организации застават зад посланието и инициативите на проекта
    21. Ноември 2017 228
    48
    0

    Първата по рода си инициатива у нас предоставя възможност на психотерапевти да работят в споделено пространство. Специалисти вече имат шанса да развиват практиката си в сърцето на София - на място, оформено според специфичните им нужди. Тъй като контактът с клиентите изисква уединение, спокойна атмосфера и уют, дизайнът на модерните кабинети и зали е...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"