19 Април 2024петък18:15 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Бачково" ще налива и в ЦСКА 1948

/ брой: 134

автор:Дума

visibility 1538

Изворна вода "Бачково" ще бъде спонсор и на ЦСКА 1948. Компанията за бутилиране, партньор на Берое, Верея, Славия и националите по волейбол, ще подпомогне финансово аматьорския клуб, като ще осигури и вода за нуждите на първия отбор. Двете страни обявиха договора като "безсрочен". Тимът, воден от Валентин Илиев, извоюва драматично квота за Югозападната Трета лига след 0:0 в редовното време и 7:6 при дузпите във финалния плейоф срещу Брацигово. Основен спонсор на ЦСКА 1948 е "Ефбет", а само преди дни клубът обяви партньорство и с фирмата за кафе "Хаусбрант". "Засега вдигналите Купата на България през 2016 г. с ЦСКА Милен Кикарин и Костадин Хазуров само тренират с отбора. Поканихме ги, за да видят, че условията са на професионално ниво. Има и 4-5 момчета на проби. Ще е чудесно и Георги Илиев да дойде при нас", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов. Новото попълнение и очертаващо се засега като звезда на тима - Кирил Котев, пък направи любопитен коментар за елитната ни дивизия. "Уважавам ЦСКА на Гриша Ганчев, защото са направили много за българския футбол. Лудогорец е най-добрият отбор. От миналата година първите 3 отбора се открояват, останалите в Първа лига са равностойни. Ботев Пд са в подем, играят силно в момента. Ще чакаме и ще наблюдаваме докъде ще стигнат в Лига Европа. Левски не искам да ги коментирам", заяви доскорошният бранител на Локо Пд.

 


Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов (вдясно) и собственикът на фирмата за изворна вода "Бачково" Иван Иванов представят фланелката на "червените" с логото на компанията

Снимка cska1948.bg

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 380

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 305

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 298

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 238

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 304

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 274

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 296

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ