Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Оръжие

Две нови военни училища отварят врати в Русия от новата учебна година

Желязко Тенчев

6. Юли 2017 , брой: 130   116   0Петрозаводското президентско кадетско училище и Мурманският филиал на Нахимовото военноморско училище ще приемат първите си възпитаници от 1 септември 2017 г. Това е съобщил пред журналисти началникът на Главното управление на кадрите към Министерството на отбраната на Руската федерация генерал-полковник Виктор Горемикин, предава информационната агенция TACC. „Желаещите да се обучават във военни училище са много както във вече съществуващите учебни заведения, така и в Петрозаводското президентско кадетско училище и Мурманския филиал на Нахимовото военноморско училище, които Министерството на отбраната на Русия открива на 1 септември 2017 г.“, е подчертал Горемикин. Приемът на кадетите започна на 1 юли.


Руски кадети
 

 

 

Оръжие

 • 60 на сто от наличните противолодъчни машини Ил-38 са преминали модернизация
  20. Юли 2017 140
  65
  0

  ВРусия се разработват нови противолодъчни самолети. Това, както предава ТАСС, е заявил началникът на морската авиация на ВМФ генерал-майор Игор Кожин.
  „Главното командване на ВМФ и командването на морската авиация работят по създаването на перспективни многоцелеви вертолети с корабно и наземно базиране, близо са до за-вършването на...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"