Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Юли 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Сегашният кабинет на Борисов най-слаб, според Радан Кънев

Дума

19. Юни 2017 , брой: 117   113   0



Правителството на Бойко Борисов е най-слабото от трите до момента, каза в телевизионно интервю заместник-председателят и бивш лидер на ДСБ Радан Кънев. Според него Борисов има умението да печели избори, но и неумението да превръща тези политически победи в нещо добро за обществения интерес и за голяма част от българите.
Кънев смята, че няма случай в най-новата българска история, в който парламентът да започне работа и да се окаже, че няма законопроекти, по които да работи - нито подадени от Министерския съвет, нито внесени от народни представители. Според него в България продължава административно управленско безвремие по всички фронтове. По думите му са внесени няколко тежки лобистки законопроекта, като "най-бруталният" бил Законът за концесиите, гласуван на първо четене. Наистина е скандален. В предишния парламент успяхме да го спрем, но сега ни няма да го спрем в този, приписа си заслуги Кънев. Той нарече "политически глупаво" несъгласието на партията на Христо Иванов "Да, България" да се коалира с ДСБ, за да участват заедно на последните парламентарни избори.

 

 

България

  • Пробутаха с един глас доклада за нарушенията в НДК, БСП и ДПС гласуваха против
    26. Юли 2017 144
    392
    0

    Томислав Дончев като принципал е одобрил промяна в устава на "Национален дворец на културата - Конгресен център София" ЕООД, с която е благословил Мирослав Боршош да одобрява безлимитни харчове за НДК. Това е станало през 2015 г. Дотогава шефът на двореца е имал право да се разпорежда самостоятелно само със средства до 50 хил. лв. Всичко над тази сума е трябвало да мине през...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"