19 Април 2024петък14:55 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Марш към властта

/ брой: 116

автор:Ина Михайлова

visibility 68

Някакви хора, които дори не са част от съдебната система, а по-скоро нейни обекти, протестират. Пардон, маршируват. И не за българско, а за европейско правосъдие. Как винаги го правят за евро, а не за наше. И с "кърваво писмо" за оставката на Цецка Цачева им подгряват прайда. И опорката е ясна: битката с модела "КОЙ" е неуспешна, затова сме по улиците. Поне вкупом да бяха подписали писмото за оставката на Цачева - като будни граждани или интелектуалци. Както им пасва. Всякакви роли играха в годините.
Има нещо сбъркано в цялата работа. Или просто легендата трябва да продължи. Легендата за протестите срещу олигархията, които се оказаха платен фарс и пълен провал. Като днешния марш впрочем. Който е далеч, далеч от правосъдието. Че до вчера манифестиращите не бяха ли едно цяло с онези, срещу които маршируват? Дори не протестират, забележете, Николай Ненчев, Евгений Михайлов, Радан Кънев и други стари познати. Маршируват за правосъдие. Преливайки от една организация в друга. И всички сега вкупом "на нож" в гвардията на Христо Иванов. С нея е и експрезидентът Росен Плевнелиев, нали помните? Същият, който дори не отказа да подпише промяната, с която му отнеха правото да назначава шеф на ДАНС по предложение на министър-председателя. А бил срещу модела "КОЙ". И шефът на ВКС Лозан Панов е в схемата и умело го използват за маша.  
Всички са оплетени като черва. Затова и маршът им за европейско правосъдие не е израз на желание за справедливост и реформа. А битка за върха. Хора, които искат пак да седнат, защото ги изхвърлиха. Нали имаха министър - Христо Иванов? Достраша го. Затова е нужен марш към властта. На гребена на някаква съдебна реформа. Не, не е някаква, а Тяхната. Другата, на властта, също я няма. Така докато маршируват и не знаят какво правят, "КОЙ" парцелира. Дори не осъзнават, че вървят като на панихида.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 205

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 327

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 203

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 174

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 210

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 220

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 204

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ