Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Пегас

Eкран

"Вездесъщият" тръгва от октомври в кината

Дума

16. Юни 2017 , брой: 116   177   0Най-новият български филм - "Вездесъщият", с официална премиера на 10 октомври в зала 1 на НДК и от 13 октомври в кината, обещава напрегнат  сюжет с неочаквани обрати.
"В центъра на историята е писател и собственик на рекламна агенция, който е обсебен да следи всички около себе си със скрити камери. Той събира живота на най-близките си, целия си свят на файлове. Това "хоби" на главния герой, в ролята на който ще видим Велислав Павлов, му донася както забавни моменти, така и нежелани истини. Частната история провокира да се замислим за цялостното наблюдение около нас", заяви режисьорът Илиян Джевелеков.
Теодора Духовникова е в ролята на психоаналитик и съпруга на главния герой, която пази своите тайни. Филмът поставя много въпроси, свързани с личното пространство в днешния свят, където СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.
"Вездесъщият", подкрепен от Националния филмов център, е дело на "Мирамар филм", която стои зад успешни проекти като "Дзифт" и "Love.net". Филмът е заснет в едни от най-красивите и интересни сгради на столицата със съдействието на Столичната община. 

 

 

Пегас

 • От редактора
  21. Юли 2017 141
  305
  0

  Името на Никола Вапцаров стои редом с това на Ботев и Вазов в съкровищницата на нашата литература. Но той е и от малкото ни поети със световна известност: поезията му е преведена на над 90 езика.
  През 1979 година с Указ на Държавния съвет на НР България е учредена Международна литературна награда "Никола Вапцаров". Нейни носители са световноизвестни имена: Иняцио Бутита от...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"