Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Юни 2017 | Четвъртък
 
вход регистрирай се

Пегас

Eкран

"Вездесъщият" тръгва от октомври в кината

Дума

16. Юни 2017 , брой: 116   79   0Най-новият български филм - "Вездесъщият", с официална премиера на 10 октомври в зала 1 на НДК и от 13 октомври в кината, обещава напрегнат  сюжет с неочаквани обрати.
"В центъра на историята е писател и собственик на рекламна агенция, който е обсебен да следи всички около себе си със скрити камери. Той събира живота на най-близките си, целия си свят на файлове. Това "хоби" на главния герой, в ролята на който ще видим Велислав Павлов, му донася както забавни моменти, така и нежелани истини. Частната история провокира да се замислим за цялостното наблюдение около нас", заяви режисьорът Илиян Джевелеков.
Теодора Духовникова е в ролята на психоаналитик и съпруга на главния герой, която пази своите тайни. Филмът поставя много въпроси, свързани с личното пространство в днешния свят, където СРС-тата и камерите за видеонаблюдение ни заобикалят отвсякъде.
"Вездесъщият", подкрепен от Националния филмов център, е дело на "Мирамар филм", която стои зад успешни проекти като "Дзифт" и "Love.net". Филмът е заснет в едни от най-красивите и интересни сгради на столицата със съдействието на Столичната община. 

 

 

Пегас

 • От редактора
  23. Юни 2017 121
  53
  0

  Повод да напиша следващите редове са годишните награди на БГ Радио, раздадени преди няколко дни. Провокираха ме текстовете на песните. Провокираха ме като поет. А като родител съм възмутен.
  Музиката може да не е моята, но е хубава. Радвам се и за изпълнителите, повечето от тях безспорно талантливи.
  Само че всяка песен е и текст.
  Именно откъм текст куцат наградените песни. В...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"