26 Април 2024петък13:33 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

ММА звезди направиха грандиозен спектакъл

Жълтите павета в София се превърнаха в арена на бойните изкуства, на която се чества несломимият боен дух

/ брой: 115

автор:Дума

visibility 20

В грандиозен и зрелищен спектакъл се превърна поредното издание на турнира Spartacus Fighting Championship, който се проведе под наслов Unbeatable Spirit. След като обиколи Варна, Пловдив, Петрич и Враца, бойното шоу стъпи и в столицата, директно на площад "Батенберг". Пространството на жълтите павета стана място за атрактивни битки по правилата на MMA и К-1, като на сцената се качиха топ представители на спорта от Русия, Англия, Холандия, Сърбия, Гърция, Полша и България.
Организаторите от Combat Promotions предоставиха на многохилядната публика не само качествени битки, но и много пищна и невиждана шоу програма, като началото бе дадено с най-веселото мега хоро, поведено от танцьорите на "Еремия". Водещ на събитието бе Павел Владимиров, който перфектно се справи с амплоато си. Част от събитието бе и човекът, анонсирал легендата Фьодор Емилияненко и изправял на крака Олимпийския стадион в Москва - Майк Маркам. От Combat Promotion бяха поканили и рефери, съдии, cut men и officials от UFC и Bellator.
Красавицата с омайващ глас - певицата Роози Демел, в компанията на английския актьор и шоумен Джейсън Барет дирижираха обстановката в бекстейджа, където всеки от участниците отговаряше на въпросите им.
По време на турнира всеки от бойците влезе в Клетката (най-голямата в Европа), съпроводен от специална хореография, танцьори, момичета със знамена, та дори имаше и гайдари и народна певица при емблематичната поява на звездата на SFC Джон Демел.
Публиката на "Батенберг" стана свидетел на осем сблъсъка по правилата на ММА, К1 и Супер муай-тай. Събитието бе излъчвано директно по световния канал MMA TV.
Даниел Илиев и Анита Доганова бяха българите, които надвиха опонентите си. С победата си Даниел си осигури претендентско място за шампионския пояс на организацията, което бе потвърдено и от нейния собственик - Георги Анадолов. Нури Хабилов също участва в може би една от най-динамичните срещи на вечерта, но падна нокаутиран след оспорвана размяна на удари. Състезателите от Холандия показаха защо Mikes Gym - залата, в която се готви и Badr Hari, е на световно ниво: всички взеха срещите си по много атрактивен начин.
Шоуто на SFC се превърна в най-зрелищния спектакъл, правен скоро на родна сцена. Затова допринесоха също така и демонстрация на школата "Багатур", Мима Бонева, балет "Нова" (в качеството на Ring girls) и др.


 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 1

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 0

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 0

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 0

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ