28 Март 2024четвъртък11:56 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кобрата няма да се бие с Джошуа

Британецът вече се е договорил с Владимир Кличко

/ брой: 109

автор:Дума

visibility 11

Кубрат Пулев няма да се бие за световната титла на IBF с носителя на пояса Антъни Джошуа. Българинът е задължителен претендент, но британецът ще играе реванш с легендата Владимир Кличко, когото нокаутира наскоро. Това означава, че титлата му ще бъде отнета, защото Джошуа не се съобразява с правилата на Международната федерация по бокс.
Мениджърът на британския нокаутьор Еди Хърн обяви, че почти са се договорили за мач с Кличко, който ще се състои есента.
"Такава ни е договорката до момента и няма причина да има промяна, стига в последния момент да не чуем нещо друго от Бернд Бьонте (промоутър на Кличко). Тази седмица Бьонте и Кличко ще се срещнат и ще разговарят, а ние вече ще мислим за арена. Имаме много предложения - Нигерия, Дубай, Америка и Кардиф, като последният вариант не е най-добър от финансова гледна точка, но пък отново е в рамките на Обединеното кралство. В близките седмици ще разгледаме всички възможности, но последната информация е, че ще се изправим срещу Кличко.
От IBF ще обявят решението си тази седмица за задължителната защита срещу Пулев. Ясно е, че реваншът Джошуа - Кличко ще бъде проведен с уговорката, че победителят ще се изправи срещу Пулев. Няма как да избегнем Пулев, ако реваншът пропадне, следващият противник е Пулев, а иначе той ще е следващият след реванша. От IBF знаят това и се надявам да ни влязат в положение", каза Хърн пред "Скай Спортс", надявайки се федерацията да направи изключение и да не отнеме шампионския пояс на Джошуа за непровеждане в срок на задължителната защита срещу официалния претендент. Както е известно, от лагера на Пулев не искат подобен сценарии, а родният боксьор да се изправи възможно най-скоро в битка за пояса на IBF.
В обновената ранглиста първата позиция остава вакантна, а втори е именно Пулев. Трети е камерунецът с френски паспорт Карлос Такам, срещу когото е най-вероятно нашият да играе есента за титлата.

 

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 0

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 0

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 0

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ