26 Април 2024петък06:44 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

С огромно хоро ще надъхват ММА бойци

Идеята е преди началото на SFC 5` Sofia "Unbeatable spirit" да се създаде приповдигната патриотична атмосфера

/ брой: 106

автор:Альона Нейкова

visibility 1924

Огромно българско хоро ще предшества турнира по смесени бойни изкуства SFC 5` Sofia "Unbeatable spirit", който ще се проведе на 4 юни от 19 ч. на пл. "Княз Александър I Батенберг". Всички присъстващи на грандиозното събитие, което е с вход свободен, както ДУМА писа, имат възможност да се включат в традиционния танц. Над 400 души от Школата по български народни хора "Еремия" ще поведат хорото. А организаторите на събитието ще направят благотворителен жест към децата, като ще подпомогнат закупуването и ушиването на фолклорни носии за тях.
Идеята е преди началото на турнира да се създаде патриотична атмосфера, да представим българския дух и сила, да покажем нашите традиции пред света, разкри на специална пресконференция Георги Анадолов от Combat Promotion, по чиято идея се провежда турнирът в София. На събитието присъстваха още Кристина Ръжданова (организатор), Стоян Кутийски (Бага-тур), Красимир Илиев (Боду сод), Владимир Банчев (Бодиконструктор) и някои от състезателите.
ММА бойци от страната ни и света ще влязат в клетката, за да покажат на публиката защо ги наричат гладиаторите на нашето време. Сред родните участници в турнира са Анита Доганова, Кристиан Андонов, като своя дебют на мащабното състезание ще направи Даниел Илиев. Истинско шоу обеща и звездата Джон Демел-Разрушителя, който не крие възхищението си от българските традиции, култура и история.
Преди състезанието в неделя ММА шампиони ще щурмуват сцената на столичния Paradise Center, където утре, 3 юни, от 19 ч. участниците в турнира SFC 5` Sofia "Unbeatable spirit" ще демонстрират своите завидни спортни мерки на кантара. На подгряващото събитие ще блесне любимката на публиката от Spartacus Fighting Championship 4 - гъркинята Christina "Charis". От представителите на Балканите е и сърбинът Borislav Nikolic. Той спечели безапелационно още в първия рунд своята среща в SFC 4 и даде заявка да е сред водещите имена в категорията до 61 кг. Представители на най-известния клуб по кикбокс в света Mikes Gym (Холандия) ще бъдат предвождани лично от неговия собственик Mike Passanier. Специално за шоуто от Америка пристига и легендарният Mike Markham. Спортните фенове го познават като водещ на международни турнири по бокс, Олимпиадата в Рио и много ММА събития от световен мащаб.
Поради големия интерес към проявата организаторите пуснаха специални билети за ВИП сектора, които се продават на www.ticketportal.bg.


Снимка Хайлайф

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ