20 Април 2024събота00:31 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Хубчев повика петима от ЦСКА-Сф

Селекционерът обяви пълния списък от 23-ма играчи за световната квалификация с Беларус

/ брой: 101

автор:Марин Милашки

visibility 174

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев оповести група от 23-ма футболисти за световната квалификация срещу Беларус на 9 юни. Сред тях най-много представители има отборът на ЦСКА-Сф, след като повиквателни получиха петима "армейци". Това са вратарят Георги Китанов и полевите играчи Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков, Станислав Манолев и Кирил Десподов. За последния това е дебют в представителния ни тим, след като вече записа 9 мача и 2 гола за младежкия национален отбор. Преди месец 20-годишното крило заяви, че мечтае за повиквателна от Хубчев, и ето, че тя вече е факт.
Част от отбора вече се събра на лагер на Национална футболна база "Бояна". Останалите ще се присъединят, когато приключат ангажиментите им с клубните им отбори. Днес от 17.30 часа Хубчев и част от националите ще вземат участие в среща с медиите. Българският отбор ще отлети за Беларус на 7 юни в 16.00 часа. Решителната квалификация е на 9-и от 21.45 часа, когато Швеция приема лидера Франция.
Преди VI кръг в група А България е на 3-то място с 9 т., като изостава на точка от Швеция. Лидер е Франция с 13 т. Четвърта е Холандия със 7 т., пред Беларус 2 и Люксембург 1.  
Групата: Вратари: Николай Михайлов (свободен агент), Георги Китанов (ЦСКА-Сф), Пламен Илиев (Астра, Рум); Защитници: Страхил Попов и Васил Божиков (Касъмпаша, Тур), Божидар Чорбаджийски, Антон Недялков и Станислав Манолев (ЦСКА-Сф), Петър Занев (Амкар, Рус), Георги Терзиев (Хайдук, Хър); Полузащитници и нападатели: Симеон Славчев (Лехия, Пол), Ивайло Чочев (Палермо, Ит), Александър Башлиев (Пирин), Кирил Десподов (ЦСКА-Сф), Александър Цветков (Черно море), Александър Тонев (Кротоне, Ит), Светослав Дяков (Лудогорец), Георги Костадинов и Божидар Краев (Левски), Георги Миланов (ЦСКА М, Рус), Спас Делев (Погон, Пол), Ивелин Попов (Спартак М, Рус) и Андрей Гълъбинов (Новара, Ит).

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ