24 Април 2024сряда17:12 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Еди Хърн:

Кобрата иска мач с Джошуа заради парите

/ брой: 100

автор:Дума

visibility 3


Кубрат Пулев иска задължително да се бие със световния шампион Антъни Джошуа най-вече заради високия хонорар, който ще получи. Това разкри пред в. "Сън" промоутърът на британеца Еди Хърн.
"Кале Зауерланд желае Пулев да се бие с Джошуа. Последното нещо, което хората на българина искат, е среща с Карлос Такам (Фр), която ще бъде за малко пари. Още повече, че пред тях е "морковът" от двубой с Джоуша", обяви Хърн, който е най-влиятелният боксов човек на Острова. Той добави, че от Зауерланд са се обявили против неговото искане Пулев да отстъпи правото си да бъде доброволен претендент, за да се осъществи реваншът Владимир Кличко - Джошуа.
"Ще видим какво ще бъде мнението на Международната боксова федерация (IBF). Няма как да избегнем мач с Пулев. Няма значение дали това ще бъде следващият двубой или по-следващият. За нас е важно Джошуа да стане абсолютен шампион и да задържи всички пояси", допълни Еди Хърн, син на председателя на Световната снукър федерация Бари Хърн.
На този етап украинецът е готов за реванш и затова се очаква IBF да отнеме този пояс от Джошуа, но преди това ще се допита до лагера на Пулев дали са съгласни. Както е известно, Кобрата е задължителен претендент за титлата на IBF и ако Джошуа откаже да се бие с него, за да даде реванш на Кличко, титлата ще му бъде отнета, както преди години от пояса бе лишен Тайсън Фюри (Вбр).

 

Ако промените минат, ще има помощи за фермерите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 78

АЯР даде постфактум лиценз за горивото на "Уестингхаус"

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 78

Евтиният роуминг остава поне до 2032 г.

автор:Дума

visibility 359

/ брой: 78

ЕП узакони правото на ремонт след края на гаранцията

автор:Дума

visibility 352

/ брой: 78

Великобритания гони бежанците в Руанда

автор:Дума

visibility 279

/ брой: 78

200 мощни земетресения в Тайван за 12 часа

автор:Дума

visibility 431

/ брой: 78

Учителите в Белгия искат по-голям бюджет

автор:Дума

visibility 307

/ брой: 78

Китай насърчава ядрената енергетика

автор:Дума

visibility 276

/ брой: 78

Марионетка на задкулисието

автор:Александър Симов

visibility 345

/ брой: 78

Новите реалности

visibility 278

/ брой: 78

За БСП честно и откровено

visibility 375

/ брой: 78

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ