25 Април 2024четвъртък19:14 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Пускат нов уеб сериал

Поп звездата Тита пленява тийнейджърите в "Следвай ме"

/ брой: 100

автор:Дума

visibility 1214

Нов български уеб сериал ще може да се гледа във Vbox7.com от 29 май. Звездната драма носи заглавието "Следвай ме", а в главната роля е поп сензацията и любимка на тийн аудиторията - Тита (Христина Христова). Нейната кариера започна от музикалното шоу X Factor като част от момичешкото трио Sweet 16, а дебютната й песен Voodoo кукла с рапъра Криско вече има над 10 млн. гледания онлайн.
"Следвай ме" е съвместна продукция между Adamand и продуцентите от 7Talents, които стоят зад хитовите уеб саги "Не така, брат", "Апартамент 404" и др. Като част от съвместната работа по проекта излиза и новата песен на Тита - "Късай", в която участват някои от актьорите в сериала. Парчето се очаква да се превърне в един от най-големите хитове това лято.
Тийн драмата проследява конфликтите между две съученички в училище, които момичетата пренасят онлайн. "Следвай ме" ще покаже различната страна на живота на тийнейджърите днес - във време, когато всеки може да изяви себе си в интернет и да използва социалните мрежи като средство за отмъщение, но и за отправяне на сериозни послания и промяна на живота си.
В основата на историята на сериала е 16-годишната Бела, в чийто образ се превъплъщава певицата Тита. Проблемите започват само няколко дни след като тийнейджърката пристига от провинцията в новото си училище в столицата. Между главната героиня и едно от най-известните момичета в школото, която е и популярна влогърка във Vbox7.com, се разпалва конфликт. Това предизвиква Бела да отвърне на удара с поредица от клипове в сайта за видеозабавление. Какво ще се случи между двете момичета и как ще завърши техният конфликт - ще разберат зрителите на новия уеб тийн сериал "Следвай ме", изпълнен със смях, сълзи, любов и онлайн драма.

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ