20 Април 2024събота03:36 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

"Червени" фенове срещу Буш в Левски

Ти си най-големият боклук и предател на света, заканват се ултраси срещу неотдавнашния си любимец

/ брой: 99

автор:Дума

visibility 12

Смятаният за нов играч на Левски Серджиу Буш разпали война срещу себе си от фенове на ЦСКА. Румънецът е бивш любимец на "червените", които обаче побесняха от спрягането му като подсилка на "Герена". Нападателят игра на "Армията" през сезон 2014/2015, след което бе продаден на Шефилд Уензди, а сега защитава цветовете на Астра Гюргево.
"Феновете на ЦСКА се гордееха с теб, но ти си най-големият боклук и предател на света!"
"Не мога да повярвам, че отиваш в Левски! Ако това е истина, много хора ще те намразят! Ти беше един от нас. Не прави тази грешка!"
"Серджиу, не прави тази грешка... Левски не е опция за теб!"
Това са част от коментарите на червени фенове, написани на страницата на Буш в неговия фейсбук профил.
24-годишният нападател обаче вече е пътувал до София, за да премине медицински тестове и да парафира със "сините". Контрактът все още не е обявен, тъй като на Буш и Астра, където играе и бившият вратар на Левски Пламен Илиев, предстои финал за Купата на Румъния в събота срещу Волунтари. Чак след това футболистът ще бъде представен за играч на Левски, на който е вкарал 2 гола като играч на автентичния ЦСКА.
Въпрос е и дали Буш ще бъде приет от феновете на Левски. Преди време румънецът подразни "сините", написвайки във фейсбук "К.р за Левски". Това предизвика бурна реакция от сектор "Б". Последва вълна от коментари, а шефът на тръст "Синя България" Васил Колев го нарече "нещастник" и "кретен".
Румънецът може да стане второто ново попълнение на "сините", които вече взеха тарана на Берое Жуниор Мапуку. Двамата ще трябва да заменят неубедителните Бабатунде Адениджи и Амаду Сукуна. Пред напускане е и Франсис Нар, а на "Герена" върви трескава работа по трансферите. Пред договори са левият защитник Иван Горанов от Локо Пд и двамата офанзивни футболисти на Септември Сф Даниел Пехливанов и Иван Тилев. Шефът Даниел Боримиров преговаря и с Удинезе за Антонио Вутов. Юношата на "сините" игра пролетта в Ботев Пд като преотстъпен от италианците, а треньорът Николай Митов го иска за заместник на напускащия испанец Антонио Аниете. Другите, които няма да продължат с Левски, са националът Георги Костадинов, румънецът Сърджан Лукин и холандецът Джереми де Ноойер. Аниете искаше да остане на "Герена", но не му беше предложен нов договор.


Серджиу Буш е готов да премине в Левски, въпреки че игра 1 сезон в ЦСКА
 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ