24 Април 2024сряда00:30 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Берое обяви Томаш и гони четирима

/ брой: 99

автор:Дума

visibility 12

Берое обяви, че Александър Томаш поема отбора от новия сезон. Той ще бъде представен на 8 юни, когато "заралии" започват подготовка. С бившия защитник в тима акостират помощниците му Константин Мирчев и Тодор Кючуков. Този сезон и тримата работеха заедно в другия тим от Стара Загора - Верея. На "Трейс Арена" обаче са в жестока финансова криза и се очаква след края на сезона футболистите да се разбягат. Миналата седмица даже стана ясно, че в новака в елита 5 месеца не са получавали заплати.
Томаш обаче още не е приключил с Верея и тимът му ще играе в петък и понеделник с Ботев Пд плейофи за Лига Европа. Победителят от него ще срещне последния кандидат за евроквота от първата шестица.
От Берое припомниха, че Томаш е започнал треньорската си кариера като помощник-треньор на Ивко Ганчев именно в техния тим през сезон 2012/13 г. След това той придоби опит като наставник на Банско във Втора лига.
Стана ясно още, че под Аязмото ще се разделят с капитана Иво Иванов, както и с друг от лидерите Атанас Зехиров, с бившия национал и бивш защитник на ЦСКА Венцислав Василев и с бразилеца Евертон Джилио-Том. На четиримата изтичат договорите и няма да им бъдат предложени нови.



 

Великденската трапеза поскъпва

автор:Дума

visibility 408

/ брой: 77

Рязкото застудяване удари реколтата от череши

автор:Дума

visibility 447

/ брой: 77

Когато ни свърши руския петрол, бензинът поскъпва

автор:Дума

visibility 421

/ брой: 77

България в еврозоната - по-реалистично е през 2026 г.

автор:Дума

visibility 374

/ брой: 77

Извращения

автор:Александър Симов

visibility 441

/ брой: 77

Диверсификация

автор:Мая Йовановска

visibility 411

/ брой: 77

За 10-те постижения след Десети

visibility 398

/ брой: 77

НА ВТОРО ЧЕТЕНЕ И ГЛЕДАНЕ

автор:Лозан Такев

visibility 428

/ брой: 77

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ