16 Април 2024вторник22:01 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Хубчев върна Пламен Илиев в националния

/ брой: 98

автор:Дума

visibility 413

Селекционерът на България Петър Хубчев върна вратаря Пламен Илиев - Пацо Тигъра, в националния отбор. Бившият футболист на Левски получи повиквателна заедно с още 12 "легионери" за ключовата световна квалификация с Беларус на 9 юни. Стражът на румънския Астра Плоещ попадна сред "лъвовете", след като титулярът Владислав Стоянов лекува тежка контузия, а за момента не се знае дали Николай Михайлов ще се възстанови напълно за сблъсъка на стадиона на БАТЕ - "Арена Борисов". Синът на шефа на БФС лекува контузия цял месец, а при последния си мач за Мерсин бе заменен принудително още в 30-ата минута, след като получи нова травма. Хубчев събира подопечните си на 1 юни на базата в "Бояна", а малко преди това ще бъдат обявени и имената на повиканите играчи от българските клубове.
Преди мачовете от VI кръг на Група А България е на 3-то място с 9 т., като изостава на точка от Швеция. Лидер е Франция с 13, а в този кръг също на 9 юни от 21.45 ч. "петлите" гостуват на "Тре кронур". Четвърти в класирането е Холандия със 7 т., пред Беларус 2 и Люксембург 1.
Легионерите: вратари: Николай Михайлов (свободен агент), Пламен Илиев (Астра, Рум); защитници: Страхил Попов и Васил Божиков (Касъмпаша, Тур), Петър Занев (Амкар, Рус), Георги Терзиев (Хайдук, Хърв); полузащитници и нападатели: Симеон Славчев (Лехия, Пол), Ивайло Чочев (Палермо, Ит), Александър Тонев (Кротоне, Ит), Георги Миланов (ЦСКА, Рус), Спас Делев (Погон, Пол), Ивелин Попов (Спартак, Рус) и Андрей Гълъбинов (Новара, Ит).

Билетът за влак поскъпва с 20% от 7 май

автор:Дума

visibility 300

/ брой: 72

Тецовете в Източномаришкия басейн минават на газ

автор:Дума

visibility 341

/ брой: 72

Инфлацията леко се забавя, но храните поскъпват

автор:Дума

visibility 283

/ брой: 72

Заплаха за поливния сезон в Пловдивско

автор:Дума

visibility 297

/ брой: 72

Разногласия в Тел Авив за отговора срещу Иран

автор:Дума

visibility 348

/ брой: 72

В Гърция забраниха паленето на огън

автор:Дума

visibility 303

/ брой: 72

Кипър спира да дава убежище на сирийци

автор:Дума

visibility 302

/ брой: 72

Накратко

автор:Дума

visibility 294

/ брой: 72

Широко затворени очи

автор:Мая Йовановска

visibility 323

/ брой: 72

"Наивният" Иран

автор:Юри Михалков

visibility 323

/ брой: 72

Ще изпратим ли на изборите отново бандити във властта?

visibility 295

/ брой: 72

За нов икономически модел в ЕС, базиран на знанието

автор:Дума

visibility 275

/ брой: 72

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ