20 Април 2024събота13:02 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Програмите на ЛъкиФит

/ брой: 98

visibility 135

Отслабнете бързо и трайно, без диети, сред лукс и развлечения!

През пролетта, като започнат топлите дни, започваме да се замисляме за излишните килограми, които ни тежат. Задъхват ни, бързо ни изморяват, пречат ни да бъдем пълноценно активни.


Заради тези тягостни ограничения, а и свързаните с наднорменото тегло болести, някои години наред водят борба с килограмите. Но неуспешно, защото не прилагат правилния подход. Свалят някой килограм, а после наваксват.


 
Има начин за бързо отслабване, което да се задържи трайно.


Нещо повече - да научите как за година да свалите до 30% от теглото си. В крайна сметка да "заковете" фигурата, която желаете и да я поддържате без проблеми.
 

Как става това?
 

С програмите на ЛъкиФит. С тях за седмица ще свалите до 6 процента от теглото си, а за две седмици - до 8 процента. Без глад и диети, докато си карате почивка в комфортна обстановка.

 
ЛъкиФит е луксозна клиника, която се помещава в Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс, и участниците в програмите ползват всички удобства на този петзвезден хотел.

 
Отслабването в ЛъкиФит е съпроводено с пречистване на организма и разкрасяване. Определено има и антистрес ефект заради пълноценната почивка. Освен това ще ви се активира метаболизмът, ще подобрите физическата си издръжливост, ще ви се вдигне тонусът.

 
"Тайната" е, че се съчетава балансирано, оптимално хранене с физическа активност според общото ви състояние и възможности. Включени са също така упражнения от фитнес, каланетика, йога, пилатес. Програмите са съставени от екип, който от много време професионално се занимава със здравословния начин на живот.

 
Менюто и хранителният режим са под прекия контрол на професора по „Хранене и диететика” Божидар Попов, който вече 17 години оглавява Българското научно дружество по хранене и диететика.

 
 
Ръководителят на цялостната програма Иван Великов е преподавател по Интегрална йога и Бойни изкуства и има множество обучения по източните системи. Сред отличията му е златният медал на Международен шампионат по Йога в Индия, спечелен през 2016 година.

  
Консултант-физиотерапевтът Теодор Кордев от дълги години е натрупал опит в програми  за оптимизиране на теглото. Специализирал е в нутрициологията е гериатрията.

 
Тук са и двама лекари - д-р Георги Русков и д-р Христина Рускова. Програмите се провеждат под медицински контрол и за да участвате, не бива да имате развити определени заболявания, които са подробно описани на сайта на клиниката.

 
Базисната програма е ЛъкиФит Стандарт. Тя включва 4 хранения на ден с разнообразни ястия, приготвени от биопродукти, прием на зеолит, фреш, жива вода.
 
 
Двигателната активност е под формата на развлечения и атрактивни изживявания. Включени са танци - български народни и модерни; конна езда; излети и планински преходи сред уникална природа, екскурзии.



Натоварването е постепенно, като обмислено се редуват различни наклони, настилки, дължини. Участниците могат да бъдат разделени на групи според възможностите им. Ако желаете, фитнесът е без ограничение, всеки ден се ползва басейн, джакузи, сауна, парна баня.

 
На базата на ЛъкиФит Стандарт са разработени още четири програми, според допълнителния ефект, който желаете. ЛъкиФит Бюти например съчетава отслабването с козметичен ефект за подмладяване и стягане на кожата, и борба с целулита.

 
ЛъкиФит Плюс е за допълнителен релакс са мускулите, ЛъкиФит Уикенд е пълноценна почивка в края на седмицата, при която ще се запознаете с програмата и ще можете да изберете по-дълъг пакет.

 
Лъкифит Антистрес е подходяща и за хора с нормално тегло, които желаят да си вземат интересна ваканция с вълнуващи изживявания сред планинската природа, да си починат и да подобрят общото си състояние.

 
И така -  луксозната клиника ЛъкиФит в Банско: бързо отслабване, което да запазите трайно, повдигнат тонус, подобрено здравословно състояние. Нали това желаете?

ЛъкиФит

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ