26 Април 2024петък06:21 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Атрактивна ваканция с Lucky Kids подобрява английския език на децата

/ брой: 98

visibility 185

Може ли децата ви да съчетаят вълнуваща, весела ваканция с интензивно изучаване на английски език? Да, може! Като ги запишете на международния детски лагер ЛъкиКидс в Банско.



Там сред многобройни игри и забавления, те чувствително ще подобрят нивото си на владеене на езика. Защото ЛъкиКидс е лагер на английски. В него деца от България и чужбина са постоянно в англоезична среда - 24 часа в денонощието.


Общуването при всички дейности в лагера е на английски език. Децата го упражняват и развиват помежду си, с преподавателите в езиковата школа, с аниматорите, които водят заниманията и развлеченията след обед и вечер. Лагерът е за деца от 5 до 14-годишна възраст.

ЛъкиКидс действа по всички международни стандарти и изисквания, той е реален аналог на езикови детски лагери в чужбина. Това важи и за безопасността на децата, и за материалната база, и за селектирания учебен материал, и за методите на обучение.


Цялостната програма на лагера е съставена от преподавателите в езиковата школа. Те са от англоговорящи държави, английският език им е роден и имат богат педагогически опит с преподаването му на деца в образователните системи в Европа и други континенти.


Става дума за обучението в Англия, Ирландия, САЩ, Русия, Обединените арабски емирства. В екипа има и координатор на английски департамент.

 
Този опит е позволил в ЛъкиКидс да се приложат водещите световни практики. Тук се залага на обучение чрез забавление. Това важи и за самото преподаване. Не се "насипва" материал, който да се наизустява, а децата усвояват знанията по интересен за тях начин.


 
Дискутират се казуси, работи се по проекти, по които се изпълняват конкретни задачи, правят се презентации. Така децата стават активни участници в учебния процес, активират творческите си заложби, сами стигат до познанието. Разбира се, под ръководството на опитния педагог-преподавател.

С това, съчетано със заниманията след обед и вечер, децата по естествен начин и по-лесно усвояват английския език в различни сфери на живота и природата.

Тези методи имат и съпътстващ ефект, който ще е важен в живота на децата по-нататък: те се учат бързо да се ориентират и адаптират в непозната среда и условия, да създават социални контакти, да работят в екип.

Всичко това се случва "пред погледа" на родителите - те ще бъдат запознати с резултатите от тестовете, които се правят в началото и в края на лагера, ще получат подробен анализ за развоя на децата си.

Занимателният елемент е силно застъпен в следобедните занимания. Те се водят от аниматори българи с перфектен английски и с голям опит в работата с деца. Подбрани са интересни, атрактивни  развлечения, някои от които едва ли биха се случили на децата в града, като например конна езда, пейнтбол, планинско колоездене. Има предвидени и разходки, преходи, екскурзии до природни и културни забележителности.

Разбира се, всички дейности в планината се водят от обучени инструктори с опит, при пълно спазване на мерките за безопасност. Когато са в планината, с децата има и квалифицирано медицинско лице с необходимото оборудване.

Многобройни забавления има и в самия детски лагер, който е в Апартхотел "Лъки Банско" и децата са сред 5-звезден комфорт и удобства. Тук има часове на басейна, танци, вечери на националностите, Гала вечер, Кино вечер, изява на талантите, йога, курс по готварство, ролеви игри, нощен лов на съкровища, неоново парти и др.

Децата никога не са сами, с тях винаги има възрастни. На басейна, да речем, са с професионален спасител, преподавател и аниматор. В хотела на етажа с децата са настанени преподавателите и аниматорите, което гарантира спокойствие и през нощта.

И вашето спокойствие, че децата са на сигурно място, забавляват се и интензивно усвояват английския език.


 

Обществените поръчки над 5 млн. лв. под специален надзор

автор:Дума

visibility 306

/ брой: 79

Забраняват рекламата на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 333

/ брой: 79

Безплатни винетки за електромобилите на инвалидите

автор:Дума

visibility 384

/ брой: 79

Жилищните кредити с нови рекорди

автор:Дума

visibility 316

/ брой: 79

Северна Македония гласува за президент

автор:Дума

visibility 299

/ брой: 79

ЕП прие закон за защита на жените

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 79

Хиляди деца в Румъния оставени на бабите

автор:Дума

visibility 346

/ брой: 79

Накратко

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 79

Политически кукувици

автор:Александър Симов

visibility 393

/ брой: 79

Договорът с „Боташ“ е национално предателство

visibility 324

/ брой: 79

Как Йончева забрави "Ало, Банов"

автор:Дума

visibility 339

/ брой: 79

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ