Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Юли 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Култура

Отличени снимки за околната среда в изложба

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   184   0Най-добрите фотографии от международния конкурс "Човекът между днес и утре" ще бъдат показани в изложба, която се открива днес от 19 ч. в "+Това" в София, ул. "Марин Дринов" 30.
Конкурсът на тема "Устойчивост на околната среда", организиран от фондация "Смарт", събра фотоинтерпретации както на професионалисти, така и на любители фотографи от България и Швейцария. При откриването ще бъдат откроени победителите. С първа награда е отличена снимката на Ивелина Иванова-Берова, озаглавена "Горещи минерални извори в местност Рупите". Тя получава 500 лв. парична награда и изработка на фотокнига с нейни фотографии. На второ и трето място са съответно фотографията "Стражи" на Мирела Партинова (400 лв.) и "Към дома" на Александър Иванов (300 лв). Специалната награда на публиката получава фотографията "Към светлината в края на тунела", отново на Мирела Партинова. Изложбата продължава до 5 юни, научи ДУМА от Михаил Стефанов, пиар.
 

 

 

Култура

 • Повече от 60 български издателства и книгоразпространители ще представят хиляди книжни заглавия
  26. Юли 2017 144
  70
  0

  Варна ще бъде домакин на най-голямата книжарница на открито в България от 28 юли от 18 ч. до 6 август в Литературния кът, пешеходната зона на бул. "Сливница" (в близост до пресечката с ул. "Стефан Караджа").
  Повече от 60 български издателства и книгоразпространители ще представят хиляди книжни заглавия в пространството от хотел "Черно море" до Фестивалния и...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"