Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Септември 2017 | Понеделник
 
вход регистрирай се

Култура

Отличени снимки за околната среда в изложба

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   206   0Най-добрите фотографии от международния конкурс "Човекът между днес и утре" ще бъдат показани в изложба, която се открива днес от 19 ч. в "+Това" в София, ул. "Марин Дринов" 30.
Конкурсът на тема "Устойчивост на околната среда", организиран от фондация "Смарт", събра фотоинтерпретации както на професионалисти, така и на любители фотографи от България и Швейцария. При откриването ще бъдат откроени победителите. С първа награда е отличена снимката на Ивелина Иванова-Берова, озаглавена "Горещи минерални извори в местност Рупите". Тя получава 500 лв. парична награда и изработка на фотокнига с нейни фотографии. На второ и трето място са съответно фотографията "Стражи" на Мирела Партинова (400 лв.) и "Към дома" на Александър Иванов (300 лв). Специалната награда на публиката получава фотографията "Към светлината в края на тунела", отново на Мирела Партинова. Изложбата продължава до 5 юни, научи ДУМА от Михаил Стефанов, пиар.
 

 

 

Култура

 • Марта Петкова и Никола Хаджитанев са в главните роли на "Лешникотрошачката" на Чайковски
  25. Септември 2017 187
  69
  0

  Прима балерината на Националната опера Марта Петкова, в партньорство с премиер солиста Никола Хаджитанев, участват на VI Международен фестивал на балета в Кремъл, който ще продължи до 29 септември, научи ДУМА от Анелия Скримова, пиар. 
  Българските балетни звезди откриха фестивала на 23 септември. Те са в главните роли на смятаната за...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"