Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Млад изпълнител направи силен дебют с поп-опера

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   179   0Преди броени дни младият изпълнител ARTi направи силен дебют на българската музикална сцена с MaZkarat. Само за броени часове видеото към песента натрупа хиляди гледания в интернет и предизвика интереса на почитателите.
MaZkarat е поп-опера, в която се пее на български, английски, руски и латински език. Стилистиката на песента е съвместна идея на ARTi и един от най-добрите тенори в България - Яни Николов, който пее на латински в припева.
"Исках да направя проект, различен от всички останали, и мисля, че се получи. Идеята ни с екипа е да покажем, че понякога хората се взимаме прекалено на сериозно и сами си затормозяваме живота с ненужни предразсъдъци, маски и т.н. Оттам се роди и концепцията на клипа - да направим всичко в противовес, т.е. да създадем пародиен комикс клип, в който да подчертаем недостатъците на обществото ни", сподели ARTi за проекта.
Поп-операта е по музика и аранжимент на Искрен Тончев-Искрата, а миксът и мастерингът са дело на Studio 10 Records в Москва. За видеото ARTi се довери на Николай Гарабедян, който е режисьор на уеб сериала "Типично", както и на редица други музикални клипове.

24-годишният Артьом Анатолиевич-ARTi работи по още два нови проекта, с които ще изненада публиката съвсем скоро

Линк към MaZkarat: https://www.youtube.com/watch?v=RfqTR3g-hOg

Повече за ARTi:
Артьом Анатолиевич-ARTi е на 24 години. Роден е в Перм в Русия, но израства в Бургас. В момента е студент в Нов български университет, специалност "Поп и джаз пеене" в класа на Нели Маринкова. Участва в последния сезон на "X Factor", където стига до изпитанието на шестте стола. Играе главна роля в руския сериал "Курортный роман", както и множество малки роли в българския уеб сериал "Типично". Артьом Анатолиевич участва и в две театрални постановки в София.

Официална фейсбук страница на ARTi: https://www.facebook.com/artiom.anatolievich/
Официален профил в инстаграм: https://www.instagram.com/artiom_/

 

 

Живот

  • Големият финал на 27 юли ще определи кой отбор ще успее да се пребори за престижната титла
    25. Юли 2017 143
    85
    0

    Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас - Dance Arena, доведе до напускането на двама от танцьорите само дни преди финала на шоуто. До тази ситуация се стигна, след като Калина от отбора HYPE не издържа на напрежението. Нейният приятел Живко от Gladiators реши да покаже недоволството си чрез саморазправа с ментора на Калина -...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"