Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Септември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Дискавъри проследява милионите на Ескобар

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   173   0Изгубените милиони на един от най-известните наркобарони в света - Пабло Ескобар, проследява поредицата на Дискавъри (Discovery Channel), чиято премиера се очаква по-късно през 2017 г.
Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство Дискавъри се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище.
Пабло Ескобар се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин - империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Изхарчил е много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче голяма част от богатството на Ескобар все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка.

 

 

Живот

  • Занятията се провеждат по методи, разработени на базата на най-новите открития в областта на психологията, залегнали в европейски образователни програми
    20. Септември 2017 184
    51
    0

    Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете, защото във всяко момиче или момче се крие по един малък ангел със своята вродена дарба. Но често майките и татковците имат нужда от помощ, за да я открият и да помогнат на отрочето им да я развие. Да изкара наяве светлината, която всеки малчуган носи в себе си, е философията на най-новия...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"