Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Дискавъри проследява милионите на Ескобар

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   157   0Изгубените милиони на един от най-известните наркобарони в света - Пабло Ескобар, проследява поредицата на Дискавъри (Discovery Channel), чиято премиера се очаква по-късно през 2017 г.
Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство Дискавъри се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище.
Пабло Ескобар се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин - империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Изхарчил е много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче голяма част от богатството на Ескобар все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка.

 

 

Живот

  • Големият финал на 27 юли ще определи кой отбор ще успее да се пребори за престижната титла
    25. Юли 2017 143
    85
    0

    Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас - Dance Arena, доведе до напускането на двама от танцьорите само дни преди финала на шоуто. До тази ситуация се стигна, след като Калина от отбора HYPE не издържа на напрежението. Нейният приятел Живко от Gladiators реши да покаже недоволството си чрез саморазправа с ментора на Калина -...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"