Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

22 Ноември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Живот

Дискавъри проследява милионите на Ескобар

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   284   0Изгубените милиони на един от най-известните наркобарони в света - Пабло Ескобар, проследява поредицата на Дискавъри (Discovery Channel), чиято премиера се очаква по-късно през 2017 г.
Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство Дискавъри се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище.
Пабло Ескобар се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин - империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Изхарчил е много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче голяма част от богатството на Ескобар все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка.

 

 

Живот

 • Спектакълът "Не казвай на никой" представя шест атрактивни красавици в усмирителни рокли
  23. Ноември 2017 230
  16
  0

  Пиеса с дълбоко социален и актуален елемент ще се играе на 27 ноември на Камерната сцена на театър "Сълза и смях". Шест красавици в усмирителни рокли ще може да видят зрителите на спектакъла "Не казвай на никой".
  Шест жени, носещи в себе си Ева по различен начин. Женското начало, което трябва да намери как да продължи....


Апис
Всички права запазени "ДУМА"