Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

28 Май 2017 | Неделя
 
вход регистрирай се

Живот

Дискавъри проследява милионите на Ескобар

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   92   0Изгубените милиони на един от най-известните наркобарони в света - Пабло Ескобар, проследява поредицата на Дискавъри (Discovery Channel), чиято премиера се очаква по-късно през 2017 г.
Дъг и Бен, бивши офицери от ЦРУ, са на мисия да разрешат мистерията веднъж завинаги. Те комбинират уменията си с последен модел георадар, за да намерят незаконните печалби от наркотици на Ескобар. С безпрецедентен достъп и помощта на колумбийското правителство Дискавъри се впуска в търсене на предполагаемото скрито съкровище.
Пабло Ескобар се превръща от обикновен наркотрафикант в глава на кокаиновия картел в Меделин - империя с приходи от десетки милиарди долари от продажба на наркотици. Изхарчил е много от парите си за луксозни вещи и имоти по света. Според градските легенди обаче голяма част от богатството на Ескобар все още не е открито и е заровено из Колумбия и Централна Америка.

 

 

Живот

  • В рок операта на Николо Коцев участват български, турски и шведски артисти и музиканти
    26. Май 2017 101
    208
    0

    Поради неустойчивото време и прогнозите за дъжд в Пловдив на 26 май, представлението на рок операта "Нострадамус" ще се проведе в Палата №2 на Пловдивския панаир от 20 ч. Освен от форсмажорните обстоятелства, това решение е наложено най-вече от невъзможността на оркестъра да репетира и изпълни произведението дори и при най-малката влажност...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"