Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Спорт

Шефът на ФИФА поздрави Лудогорец за титлата

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   234   0Шефът на ФИФА Джани Инфантино поздрави Лудогорец, който заслужи шеста поредна шампионска титла на България. Швейцарецът е изпратил писмо до президента на БФС Боби Михайлов, в което благодари, че разградчани "помагат за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра". За поздрава се похвали шефът на клуба Кирил Домусчиев, който публикува писмото в профила си във фейсбук.
"Имам удоволствието да поздравя Лудогорец по случай спечелването на шестата поредна титла в първенството на България. Спечелената титла е резултат на упорита работа и постоянство. Поздравления за футболистите, треньорското и спортно-техническо ръководство, лекарския екип и привържениците на тима. Благодаря на Лудогорец и вашата федерация за това, че помагате за разпространението на позитивното послание, което носи футболната игра", пише в писмото си Инфантино.

 

 

 

Спорт

  • 20. Септември 2017 184
    55
    0

    ЦСКА 1948 поиска базите на фалиралото автентично дружество - ст. "Българска армия" и "Панчарево". Изпълнителният директор на аматьорския тим Добрин Гьонов се похвали, че вече разполагат с парите за изграждането на нов стадион и за реновирането на игрищата в полите на Витоша. От клуба се надяват предстоящият търг да бъде честен и прозрачен. "Парите за "Армията...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"