Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

19 Септември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Спорт

Бунт за пари във Верея

Дума

19. Май 2017 , брой: 96   137   0Бунт за пари назря във Верея преди реванша от плейофите в Първа лига с Пирин. Срещата е утре в Стара Загора и домакините имат сериозни шансове за краен успех, след като завършиха 1:1 в първия мач в Благоевград. Очаква се обаче повечето титуляри да откажат да излязат по екипи и вероятно треньорът Александър Томаш ще заложи на дълбоки резерви и юноши. Причината за бунта е, че футболистите вече 5 месеца не са получавали заплати. Шефът им - строителният предприемач Галин Михайлов, който е изпълнител на редица обществени поръчки при правителствата на ГЕРБ, признал, че трудно намира средства, за да им плати.
"Добре, че са треньорът Томаш и неговите помощници. Ако не бяха те, щяхме да обявим бойкот още преди месец. Стискахме зъби и играхме, но вече ни писна и никой не може да ни спре. Няма ли пари, няма да играем срещу Пирин. Нещо повече - всички си тръгваме, тъй като без проблеми можем да разтрогнем договорите си", обяви пред Агенция Блиц един от титулярите на Верея, пожелал да запази анонимност.

 

 

Спорт

  • 20. Септември 2017 184
    55
    0

    ЦСКА 1948 поиска базите на фалиралото автентично дружество - ст. "Българска армия" и "Панчарево". Изпълнителният директор на аматьорския тим Добрин Гьонов се похвали, че вече разполагат с парите за изграждането на нов стадион и за реновирането на игрищата в полите на Витоша. От клуба се надяват предстоящият търг да бъде честен и прозрачен. "Парите за "Армията...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"