Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Юли 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Живот

Български влогър с дебютен роман

Авторът препоръчва книгата и на всички родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива

Дума

18. Май 2017 , брой: 95   382   0За първи път български влогър издава дебютна книга. "Невидим" на YouTube звездата Стан, познат и като inStanT в социалните мрежи, засяга актуални теми, сред които тормозът в училище и проблемите на подрастващите. Романът ще очаква ценители в книжарниците от тази събота, 20 май. Премиерата ще се състои в родното място на Стан - Пловдив, след което авторът ще потегли на национално турне, като ще се срещне с читатели в общо 8 български града.
Книгата обаче не е предназначена само за феновете на влогъра - самият той я препоръчва и на всички родители с обещание да им даде безценен поглед върху живота на техните деца от друга перспектива.
Романът "Невидим" вече има над 2700 предварителни поръчки и предвиден първоначален тираж от близо 10 000 бройки.
"Идеята се роди преди няколко години, когато исках по някакъв начин да споделя свои идеи и истории с хора, които се нуждаят от тях", разкри Стан за книгата. И добавя: "Всекидневно получавам много съобщения от тийнейджъри, които имат проблеми, подобни на тези, през които минава главният герой в "Невидим". Възможността да бъда чут не е случайна. Самото реализиране на целия проект под формата на книга се зароди като идея отдавна. Просто изчаквах точния момент, в който това да се случи и тя да бъде предадена на възможно най-много хора."


Гостувания по градове

20 май, 11,00 ч. - Пловдив, книжарница "Хеликон Пловдив - Център", ул. "Княз Александър I" 29
21 май, 12,00 ч. - София, книжарница "Хеликон  - България", бул. "Цар Освободител" 4
27 май, 13,00 ч. - Бургас, книжарница "Хеликон", пл. "Тройката" 4
28 май, 10,00 ч. - Стара Загора, книжарница "Хеликон", ул. "Цар Симеон Велики" 100
2 юни, 17,00 ч. - Варна, книжарница "Сиела", ФКЦ, вход на Морската градина
3 юни, 11,00 ч. - Русе, книжарница "Хеликон", ул. "Александровска" 50
10 юни, 12,00 ч. - Благоевград, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 1
11 юни, 12,00 ч. - Плевен, книжарница "Хеликон", ул. "Васил Левски" 161

За "Невидим"
Нищо от това, което познаваш днес, няма да е твоята действителност утре. Ти си на ход! Това е история за теб. Точно така, за теб! За твоите страхове и мечти, за грешките и израстването, за самотата и любовта, за враговете и приятелите, за истинските неща и фалшивите герои, за провалите и победите. Защото ти можеш всичко... Само го пожелай!

 

 

 

Живот

  • Големият финал на 27 юли ще определи кой отбор ще успее да се пребори за престижната титла
    25. Юли 2017 143
    85
    0

    Непредвидена ситуация в първото онлайн танцово риалити у нас - Dance Arena, доведе до напускането на двама от танцьорите само дни преди финала на шоуто. До тази ситуация се стигна, след като Калина от отбора HYPE не издържа на напрежението. Нейният приятел Живко от Gladiators реши да покаже недоволството си чрез саморазправа с ментора на Калина -...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"