20 Април 2024събота11:31 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Нови искри преди търга за емблемата на ЦСКА

/ брой: 95

автор:Дума

visibility 11

Нови искри захвърчаха с приближаването на търга за емблемата и останалите активи на автентичния ЦСКА, който е насрочен за 30 май в Кърджали. Очаква се в наддаването да участват претендиращите за наследници на "армейците" ЦСКА-Сф и ЦСКА 1948.
"Нямаме проблеми с тях. Те явно имат такива с нас. Няма как да имаме проблем с 15 човека. Но е несериозно точно от ЦСКА 1948 да говорят за чест и морал. Аз съм съгласен да ги поканим за мач преди представянето на отбора ни за новия сезон. Но не е лесно да се говори с тях. За най-малкото свикват събрание на УС. А там управниците са много. Винаги ние сме започвали диалог с тях. Не искам да ги нападам.
Важното е колко са хората по трибуните по време на мачовете. В момента май там няма достатъчно мотивация. 50 човека гледат частния, извинявам се - честния път към върха. Всичко в ЦСКА 1948 е завоалирано, скрито. Знаем кой им дава парите. Това е публична тайна. Дори хора от тяхното ръководство са ми се обаждали и са ми казвали кой бизнесмен ги спонсорира", обяви административният директор на елитния клуб Милко Георгиев. "Не знам какво ще стане на 30 май. Не знам какво се върти в главите на онези хора. Както по въпроса с участието ни в Европа, така и по въпроса с търга не усещам напрежение. Феновете ни да са спокойни", каза още той.
Първият търг на 30 март се провали, след като домакините на "Армията" бяха организирали детски щит и до канцелариите беше допуснат само Гриша Ганчев и негови близки хора, а представителят на ЦСКА 1948 така и не успя да влезе. Аматьорите бяха изпратили на "Армията" изпълнителния си директор Никола Газдов, който е син на председателя на Борда на директорите на Лудогорец Теменуга Газдова.

 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ