20 Април 2024събота01:19 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Турци гледат дербито на "Герена" с Лудогорец

/ брой: 94

автор:Дума

visibility 14

Скаути на два от най-силните турски отбора Истанбул Башакшехир и Анталияспор изгледаха снощи на живо двубоя между Левски и Лудогорец на "Герена". Те бяха в компанията на един от най-добрите родни мениджъри Несим Нешадов, който има сериозни връзки на турския пазар.
Човекът на Анталияспор бе легендата Сервет Четин, който има над 100 мача за Галатасарай, както и 59 двубоя за националния отбор на Турция, с който играе на Евро 2008. За Истанбул Башакшехир играта наблюдава Зафер Туран.
На "Герена" те гледаха левскарите Божидар Краев и Мехди Бурабия, докато от Лудогорец интересът им е бил насочен към Джонатан Кафу, Вандерсон, Натанаел, Абел Анисе и Клаудиу Кешерю. В състава на Истанбул Башакшехир играе бившият защитник на Лудогорец Жуниор Кайсара, както и миналият през Литекс бразилец Дока Мадурейра. Очаква се Нешадов да заведе своите гости и довечера на двубоя между ЦСКА-Сф и Локо Пд на "Армията".

Снимки БГНЕС

Собствениците на Левски Спас Русев (вдясно) и на Лудогорец Кирил Домусчиев участваха в столичен хотел на среща на българското правителство и бизнеса с международни експерти от облачния технологичен сектор. Двата отбора спориха снощи на "Герена" в дербито на ХХХІІІ кръг в Първа лига



 

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ