04 Май 2024събота19:47 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Медии

Наз@ем от мреж@та

/ брой: 82

автор:Дума

visibility 20

Официализирането на коалицията между "Обединените патриоти" и ГЕРБ не бе пропуснато от онлайн коментаторите. Активните виртуални потребители отново започнаха да бистрат причините за сближаването между двете формации. Не бяха спестени и остри критики към някои от партийните функционери, които дори бяха наречени предатели. Във форумите се появиха и прогнози за бъдещето на новия парламент, някои пък изразиха надежда, че предизборните обещания все пак ще бъдат изпълнени в името на обществения интерес.

- Като изчезне доверието (или се появят определени фактори) и 5 споразумения да са подписали, пак ще се разпадне коалицията. Т.нар. патриоти ще последват съдбата на РБ, кой се е хванал с ГЕРБ добро не е видял. А най-накрая, ГЕРБ пък ще последват съдбата на НДСВ.
- ВМРО, НФСБ и АТАКА показаха, че нямат никакво достойнство с участието си в коалиция с ГЕРБ. Те имаха някакви предизборни обещания, заради които много хора гласуваха за тях, а сега казват, че се отказват от обещанията си, защото щели да управляват в коалиция. Ами като не могат да си изпълнят обещанията, да не се бутат да управляват!
- тези и децата не ги приемат на сериозно ...те обаче са се настарвили и доста сериозно се готвят да крадат и да лапат!
- А имаше времена, когато един от членовете на коалицията викаше псуваше Бойко по софийските улици, когато другите му сегашни партньори го псуваха, когато Бойко се възмущаваше, че единия му сегашен коалиционен партньор е бил в коалиция с БСП и ДПС ...
Ех как само се обърнаха нещата.
- Патриотите си сложиха сами въжето.По -късно Герб ще бутне стола. Политически съвет при Бойко 3 = Политбюро при БКП. Политически бюра към министерствата = на партйни БКП бюра към същите.Уреждането на добри заплати за активистите от Герб и ОП е стил и метод на работа на Бойко, Каракачанов, снишилият се Сидеров и зеленият чорап Симеонов.
- цирк за пред народа, ама какво значение има какво пише в някаква хартийка? партиите не спазват законите и конституцията, та какво остава за някаква хартийка наречена коалиционно споразумение. Шменти капели - разбрали са се кой кои поръчки да възлага, това е най-важното и кой кои постове може да контролира. Останалото е ала бала от ЕС казват кой какво да прави....
- Преговори по български: ние няма да искаме 300лв. пенсия, а само 200лв., а вие няма да искате заплати от 1500лв. Всичко за сметка на народа, всичко за доброто на управлението. Да живеи партийния живот.
- Ех, че весело взе да става... То ни остана само да се смеем - горчив смях. А аз си мислех, че дъното сме го ситгнали. То това правителство си е предизвестена смърт, ама пък да видим, току-виж ни изненадали приятно?
- Вярно, е че едните са много гладни, но кой не е в тая бедняшка територия. Дано успеят да вдигнат доходите на хората и да засилят малко от малко производството на машини, а защо не и на автомобили или строителна техника.
Най-важното е да не ги страх да взимат решения в полза на България.
- Оставете ги да се порадват, че Меркурия им разгони фамилиите. После ще започнат да ни стрижат, но така ще е до ноември. После парно, ток и шут...А Председателството ще го поеме служебен кабинет щото ЕС няма да е научил българския език
- След подобен експеримент с българите опитите могат да продължат в насока например ,можем ли да понасяме и по сериозни натоварвания като отровни вещества или оръжия за масово поразяване. Средствата за масово осведомяване ги понесохме добре.
- България се е качила на бобслея и лети по улея. От последни в ЕС по свобода на словото, по борба с корупцията, по доходи ... докъде ще стигнем? До последни по всичко?
- Те са заедно... заедно в името на еврофондовете и харченето им!

БСП подкрепи нулевата ставка на ДДС върху хляба

автор:Дума

visibility 1339

/ брой: 83

Фалитите у нас са намалели с 10%

автор:Дума

visibility 1312

/ брой: 83

Окончателно: без повече реклама на хазарт в медиите

автор:Дума

visibility 1183

/ брой: 83

Транспортна стачка парализира Гърция

автор:Дума

visibility 1359

/ брой: 83

4 страни от ЕС готови да признаят Палестина

автор:Дума

visibility 1562

/ брой: 83

Хутите атакуваха бойни кораби на САЩ

автор:Дума

visibility 1309

/ брой: 83

Накратко

автор:Дума

visibility 1301

/ брой: 83

Празник на гнева

автор:Александър Симов

visibility 1513

/ брой: 83

Оставаме алтернативата

автор:Дума

visibility 1324

/ брой: 83

Презряният Нерон

visibility 1449

/ брой: 83

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ