Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Валери Симеонов се закани да вземе "скалпа" на Трифонов за клевета

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   169   0Да вземе "скалпа" на Слави Трифонов се закани лидерът на НФСБ Валери Симеонов заради излъчено в телевизионно предаване разследване за хотела на депутата в Малко Търново.  Темата е обявена от екипа на шоуто още в сряда следобед, след което Симеонов сам я коментира пред "Канал 3", отричайки да е в конфликт на интереси за това, че хотелът му подслонява полицаи и военни, охраняващи българо-турската граница.
По-късно, при излъчването,  предаването обяви, че в обекта на депутата от "Обединени патриоти" спят около 50 служители на МВР и военни, за което държавата плаща на Симеонов. От шоуто коментират, че депутатът се намира в конфликт на интереси. Според екипа на предаването за полицаите и военните би било много по-удобно да отседнат в къща за гости в с. Граматиково, където били разпределени. От репортажа не става ясно дали във въпросното село има място, в което могат да отседнат толкова много униформени.
"Сутринта ме гонеше един тук, който ми зададе три въпроса. За Малко Търново, за мотела, който от 2006 г. съм го купил и съм го пуснал миналата година, защо в този мотел има десетина войници", обясни преди това Симеонов пред "Канал 3".
По думите на депутата въпросният мотел се води на фирма "СКАТ" и разполага с общо 160 места. Фирмата "СКАТ" ООД обаче има и кабелна телевизия, както и още един хотел в Златоград, припомни Симеонов.
"Конфликтът на интереси е в това, че хора, които искат да спят там, отиват, плащат си и спят", каза лидерът на НФСБ, посочвайки, че нощувката в мотела му излизала 30 лв. на човек с включена храна. "Осъдих Бареков в ТВ7 през 2015 г. за клевета, осъдих "Уикенд" заради същата глупост. Следващият скалп, който ще закача на стената, вероятно ще бъде на Слави Трифонов, макар че трудно може да се говори за скалп там. Появява се някакъв, успешен или неуспешен, водещ и започва да вади подобни лъжи", закани се Симеонов пред бТВ в четвъртък.
Той отрече да има договори с МВР или военното министерство, посочвайки, че всяко отделно поделение само избирало къде да настани служещите в него.
 

 

 

България

 • Румен Радев препоръча на Борисов да не чете нелепици от хвърчащи листчета
  20. Септември 2017 184
  270
  0

  Управляващото мнозинство направи пореден ход, с който увеличи шансовете на американците да пробутат на България любимите на ГЕРБ Ф-16. Временната парламентарна комисия за проучване на избора за купуване на нови изтребители предлага да започнем отначало преговорите и набирането на оферти да започнат отначало.
  От Ню Йорк Румен Радев посъветва...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"