Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Първият независим депутат обяви, че напуска групата на ДПС по своя воля

21. Април 2017 , брой: 77   165   0Милена Христова

Депутатът Ангел Исаев, избран с листата на ДПС, който преди два дни депозира първи в 44-ото Народно събрание заявление за напускане на парламентарната си група, обясни пред журналисти, че не бил подлаган на никакъв натиск. Решението било взето самостоятелно, а не защото от него са искали да се оттегли и да отстъпи мястото си на изместения втори от листата.
Той стана парламентарист с бюлетината на движението от Бургас, но влезе благодарение на преференциалния вот, с който измести Дурхан Мустафа от второто място. От ДПС също обясниха, че не е имало никакъв натиск върху него, нито е изключен от партията. Практически с акта си на напускане на групата Исаев сам се елиминира от ДПС, където досега е общински председател на партията в Бургас.
Ангел Исаев беше подреден на девето място в листата на движението, което се яви с №9 на изборите. Исаев получи 3366 преференции. По този начин групата на движението става от 25 депутати. Според запознати очакванията за него като поведение в залата клонят по-скоро в посока гласуване с мнозинството от ГЕРБ.

 

 

България

 • Румен Радев препоръча на Борисов да не чете нелепици от хвърчащи листчета
  20. Септември 2017 184
  270
  0

  Управляващото мнозинство направи пореден ход, с който увеличи шансовете на американците да пробутат на България любимите на ГЕРБ Ф-16. Временната парламентарна комисия за проучване на избора за купуване на нови изтребители предлага да започнем отначало преговорите и набирането на оферти да започнат отначало.
  От Ню Йорк Румен Радев посъветва...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"