Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Юли 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Смениха директора на Софийския централен затвор

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   102   0Директорът на Софийския централен затвор Йолант Йорданов е отстранен от длъжност, а на негово място като временно изпълняващ длъжността е назначен Петър Кръстев. Информацията бе потвърдена от Министерството на правосъдието. Причината е, че срещу Йорданов е започнало дисциплинарно производство. От ведомството не уточняват как се е стигнало до него.
Йорданов беше назначен в началото на 2015 г. Тогава бяха сменени директорите на Бургаския затвор и на поправителния дом в Бойчиновци.
Петър Кръстев, който се връща временно начело на затвора, го оглавяваше преди смяната в началото на 2015 г. След това той беше преназначен като началник на сектор в затворническото общежитие "Полигона" към затвора в Ловеч.
 

 

 

България

  • Пробутаха с един глас доклада за нарушенията в НДК, БСП и ДПС гласуваха против
    26. Юли 2017 144
    172
    0

    Томислав Дончев като принципал е одобрил промяна в устава на "Национален дворец на културата - Конгресен център София" ЕООД, с която е благословил Мирослав Боршош да одобрява безлимитни харчове за НДК. Това е станало през 2015 г. Дотогава шефът на двореца е имал право да се разпорежда самостоятелно само със средства до 50 хил. лв. Всичко над тази сума е трябвало да мине през...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"