Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Май 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

България

Смениха директора на Софийския централен затвор

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   89   0Директорът на Софийския централен затвор Йолант Йорданов е отстранен от длъжност, а на негово място като временно изпълняващ длъжността е назначен Петър Кръстев. Информацията бе потвърдена от Министерството на правосъдието. Причината е, че срещу Йорданов е започнало дисциплинарно производство. От ведомството не уточняват как се е стигнало до него.
Йорданов беше назначен в началото на 2015 г. Тогава бяха сменени директорите на Бургаския затвор и на поправителния дом в Бойчиновци.
Петър Кръстев, който се връща временно начело на затвора, го оглавяваше преди смяната в началото на 2015 г. След това той беше преназначен като началник на сектор в затворническото общежитие "Полигона" към затвора в Ловеч.
 

 

 

България

  • Бъчварова изпратила писмо да министрите да дават идеи за закони до 1 юни
    26. Май 2017 101
    298
    0

    Не е нормално един месец парламентът да работи и да не се гласува нито един законопроект, заяви вчера Драгомир Стойнев. Той подчерта, че комисиите вече са сформирани и има внесени 5 закона от БСП от общо 10, които се бавят в комисиите. По-страшното е, че няма инициатива от страна на правителството, подчерта  Стойнев. "ГЕРБ се похвалиха след...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"