Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

20 Септември 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

България

Смениха директора на Софийския централен затвор

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   113   0Директорът на Софийския централен затвор Йолант Йорданов е отстранен от длъжност, а на негово място като временно изпълняващ длъжността е назначен Петър Кръстев. Информацията бе потвърдена от Министерството на правосъдието. Причината е, че срещу Йорданов е започнало дисциплинарно производство. От ведомството не уточняват как се е стигнало до него.
Йорданов беше назначен в началото на 2015 г. Тогава бяха сменени директорите на Бургаския затвор и на поправителния дом в Бойчиновци.
Петър Кръстев, който се връща временно начело на затвора, го оглавяваше преди смяната в началото на 2015 г. След това той беше преназначен като началник на сектор в затворническото общежитие "Полигона" към затвора в Ловеч.
 

 

 

България

 • Румен Радев препоръча на Борисов да не чете нелепици от хвърчащи листчета
  20. Септември 2017 184
  270
  0

  Управляващото мнозинство направи пореден ход, с който увеличи шансовете на американците да пробутат на България любимите на ГЕРБ Ф-16. Временната парламентарна комисия за проучване на избора за купуване на нови изтребители предлага да започнем отначало преговорите и набирането на оферти да започнат отначало.
  От Ню Йорк Румен Радев посъветва...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"