Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

26 Юли 2017 | Сряда
 
вход регистрирай се

Икономика

Международни мебелни изложения отварят врати в София от понеделник

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   139   0"Техномебел" и "Светът на мебелите" регистрират силен чуждестранен интерес. Това споделят организаторите на изложенията, които ще се проведат в Интер Експо Център в София от 24 до 28 април. През тази година от програмата ще се възползват повече от 30 представители на чуждестранни компании. Изложенията ще бъдат посетени от бизнес делегации и търговци от Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Канада, Румъния, Франция, Холандия и Швейцария.
    На събитието, което всяка година среща професионалистите в мебелното производство, ще участват компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния и Турция. На техните щандове посетителите ще открият най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, уреди за вграждане, мивки, смесители и още много продукти.
Паралелно с "Техномебел", както и през последните пет години, ще се проведе и "Светът на мебелите" - специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил. В "Светът на мебелите" 90% от участниците са български производители. През тази година на обща площ от 14 500 кв. м продуктите си ще представят 180 фирми. Те ще покажат най-новите технологии и изделията на повече от 350 световни компании.

 

 

 

Икономика

 • Бизнесът у нас бави 22% от получените фактури, предприемачите ни са в дъното на класацията по редовност на плащания в Европа
  26. Юли 2017 144
  74
  0

  Една четвърт, или 24% от фирмите в България твърдят, че се чувстват застрашени от фалит поради просрочени вземания. Това показват данни от десетото проучване "Навици на плащане в Европа" 2017. То е изготвено от колекторската компания EOS съвместно с независимия институт за пазарни проучвания Kantar TNS и обхваща 3200 компании в 16 европейски държави.
  Навременните плащания в...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"