Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

21 Ноември 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Икономика

Международни мебелни изложения отварят врати в София от понеделник

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   155   0"Техномебел" и "Светът на мебелите" регистрират силен чуждестранен интерес. Това споделят организаторите на изложенията, които ще се проведат в Интер Експо Център в София от 24 до 28 април. През тази година от програмата ще се възползват повече от 30 представители на чуждестранни компании. Изложенията ще бъдат посетени от бизнес делегации и търговци от Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Канада, Румъния, Франция, Холандия и Швейцария.
    На събитието, което всяка година среща професионалистите в мебелното производство, ще участват компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния и Турция. На техните щандове посетителите ще открият най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, уреди за вграждане, мивки, смесители и още много продукти.
Паралелно с "Техномебел", както и през последните пет години, ще се проведе и "Светът на мебелите" - специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил. В "Светът на мебелите" 90% от участниците са български производители. През тази година на обща площ от 14 500 кв. м продуктите си ще представят 180 фирми. Те ще покажат най-новите технологии и изделията на повече от 350 световни компании.

 

 

 

Икономика

  • Ако се помотаме още малко, на този концесионер може да му мине меракът, заяви Валери Симеонов
    21. Ноември 2017 228
    70
    0

    Вeче е напълно ясно, че властта подкрепя изграждането втори лифт в Банско. Управляващите са готови да дадат зелена светлина за изграждането на втори кабинков лифт срещу двойно по-високи концесионни такси. Това стана ясно вчера след среща в МС на вицепремиера Валери Симеонов и екоминистъра Нено Димов с еколози. Тя е по предложение на кмета на община...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"