Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

27 Май 2017 | Събота
 
вход регистрирай се

Икономика

Международни мебелни изложения отварят врати в София от понеделник

Дума

21. Април 2017 , брой: 77   128   0"Техномебел" и "Светът на мебелите" регистрират силен чуждестранен интерес. Това споделят организаторите на изложенията, които ще се проведат в Интер Експо Център в София от 24 до 28 април. През тази година от програмата ще се възползват повече от 30 представители на чуждестранни компании. Изложенията ще бъдат посетени от бизнес делегации и търговци от Армения, Белгия, Великобритания, Германия, Грузия, Канада, Румъния, Франция, Холандия и Швейцария.
    На събитието, което всяка година среща професионалистите в мебелното производство, ще участват компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния и Турция. На техните щандове посетителите ще открият най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, уреди за вграждане, мивки, смесители и още много продукти.
Паралелно с "Техномебел", както и през последните пет години, ще се проведе и "Светът на мебелите" - специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил. В "Светът на мебелите" 90% от участниците са български производители. През тази година на обща площ от 14 500 кв. м продуктите си ще представят 180 фирми. Те ще покажат най-новите технологии и изделията на повече от 350 световни компании.

 

 

 

Икономика

 • Планирало се да има и стикери само за уикенда, цените нямало да се променят
  26. Май 2017 101
  150
  0

  Електронните винетки ще заменят сегашните хартиени стикери за леките автомобили. Ще има възможност както за еднодневна, така и за т.нар. уикенд-винетка, а цените на електронните винетки няма да превишават стойностите на настоящите. Това съобщи вчера министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков пред БНТ.
  Министърът каза...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"