20 Април 2024събота05:57 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Чилика предложил скъпи играчи за Левски

Митов няма да пази футболисти с картони за дербито с ЦСКА-Сф

/ брой: 76

автор:Владимир Николов

visibility 692

Главният скаут на Левски Георги Чиликов е предал списък с набелязани играчи за Левски след командировката си в Бразилия. Бившият централен нападател изкара две седмици в Южна Америка в търсене на футболисти. Той е предал лист с играчи, но те се оказали прекалено скъпи за "сините", разкри наставникът Николай Митов. Подобно бе и положението през зимната подготовка, когато Чиликов пътува из Европа, но по-голямата част от предложените от него футболисти не бяха по портфейла на Левски.
"Да, вчера получихме доклад на Чиликов - повечето са бразилци. 6-7 от тях харесах веднага, но не можем да си ги позволим и те ще отидат в отбори, които могат да платят по 5-10 милиона. При това положение Левски ще взима футболисти, които може да си позволи и които отговарят на класата на Левски. И аз снощи на мача между Реал Мадрид и Байерн харесах двама-трима, но само дотам. Насочили сме се към футболисти, които отговарят на класата ни. После не искам да се оправдавам и да казвам, че го исках този, ама не ми го взехте, а той да струва 20 милиона. Продължаваме да гледаме и търсим футболист, за когото да кажа аз, че отговаря на нашия отбор. Не искам да взимаме футболисти на всяка цена. За какво ми е някой, ако не го харесвам? Само да трупаме играчи ли?", каза Митов преди мача от ХХІХ кръг с Дунав и отбеляза, че няма намерение да пази Антонио Аниете и Бабатунде Адениджи в двубоя с русенци утре с оглед предстоящото дерби с ЦСКА-Сф. Двамата нападатели висят с жълти картони и могат да пропуснат мача с "червените", ако получат предупреждение и срещу русенци.
"Де Ноойер вече тренира наравно с отбора, също и Сукуна. Костадинов е на облекчен режим и ще видим, има и наказания. Яблонски отпада със сигурност. Няма да пазим играчи с картони. Левски не трябва да се съобразява, ако отпадне даден футболист. Влиза да играе друг и това е. Оправдания няма да търсим. Доста добре познавам Дунав. Играят 2-3 години заедно, много силен колектив, раздават се във всеки мач. Те са приятната изненада, влязоха в първата шестица. Показаха, че могат да изненадат всеки отбор. Ще подходим с респект и уважение. Важно е ние да покажем нашата игра. Ако я покажем, няма да имаме проблеми", каза още специалистът.


Старши треньорът на Дунав Веселин Великов пък коментира появилите се спекулации, че крилото на Левски Антон Огнянов може да се завърне в Русе. "Аз съм треньор на Дунав и докато съм начело на този клуб, а и не само, Антон Огнянов няма да стъпи тук. Той постъпи изключително некоректно към мен и към отбора. Точно това е причината, за да не го искам вече никъде, където аз съм и ще бъда треньор", заяви младият специалист.

БСП огласява днес доклада за договора с ,,Боташ"

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

Еврото пак се отлага

автор:Дума

visibility 468

/ брой: 75

Руските активи - в полза на Украйна

автор:Дума

visibility 423

/ брой: 75

Полицията разтури лагер на 450 мигранти в Париж

автор:Дума

visibility 347

/ брой: 75

САЩ връщат петролните санкции за Венецуела

автор:Дума

visibility 328

/ брой: 75

Накратко

автор:Дума

visibility 266

/ брой: 75

Признат провал

автор:Евгени Гаврилов

visibility 348

/ брой: 75

Отново за енергийно бедните

visibility 321

/ брой: 75

Липса на отговорност

автор:Александър Урумов

visibility 325

/ брой: 75

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ