29 Март 2024петък07:25 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Лудогорец обвини съперниците

/ брой: 75

автор:Дума

visibility 20

Ръководството на Лудогорец излезе с обръщение към феновете и всички любители на футбола в България. Шампионите обявиха, че родни босове, които са измислили схемите за намеса във футбола, сега се правят на херувимчета. Шефовете на "орлите" споделят, че няма да търсят оправдание за пред собствениците на клуба и феновете, а ще обясняват какви мерки ще предприемат, за да може отборът отново да започне да вкарва голове.
"Ако ПФК Лудогорец спечели шампионската титла за шести пореден път, то сезон 2016/2017 г. ще бъде най-успешният в историята на нашия клуб. В него нашите момчета успяха да се класират за втори път в групите на Шампионската лига и да постигнат нещо невиждано за българския футбол – трето място в групата и класиране за елиминационната фаза на Лига Европа. Мерихме сили като равен с равен с футболни колоси като ПСЖ, Арсенал и Базел. Убедени сме, че трезвомислещите българи са се почувствали горди от този факт, защото преди няколко години едва ли някой е вярвал, че това е възможно.
На фона на тежката еврокампания ПФК Лудогорец успя да запази водачеството и в българското първенство, като разликата с претендента Левски е 13 т. На фона на убедителното представяне на отбора и добрата работа на спортно-техническия щаб сме свидетели на опити успехите на Лудогорец да се омаловажават и упорито да се насажда тезата, че победите се дължат на съдиите, а не на качеството на отбора. Да се чуди човек как Дунав гони евроквота, а е най-ощетяваният отбор, с най-ниските заплати. Явно хората в Русе знаят рецептата как се прави отбор, който може да бие Лудогорец в Разград. Защо другите не се учат от тях? Може би не им остава време от гледане на записи и даване на интервюта.
Гафовете на реферите са част от играта. Те са неизбежни. Свидетели сме как топсъдии грешат дори в Шампионската лига. Грешки има и на световни първенства. Но също така сме свидетели как големите отбори приемат този факт. Със сигурност не тръбят по радиоуредбите.
Скандалите с реферите в България са много години преди Лудогорец да се появи с амбиция да стане шампион. Футболни босове, които измисляха схемите във времето, когато германската марка беше актуална валута, сега се правят на херувимчета, но не спират да пращат заплашителни есемеси. А Лудогорец им е дежурната дъвка, сякаш ние имаме вина, че им пробутват ментета години наред. А с парите, които са похарчили за съмнителни чужденци, досега да са си оправили и стадионите, и базите. Тези хора все още са във футбола и се изживяват като морални съдници. И най-нагло замазват собствените си провали с лъжи за Лудогорец.
Към днешна дата ние няма да се оправдаваме пред собствениците и феновете със съдията Ивайло Стоянов, който опорочи мача с Левски. Няма да им обясняваме как е трябвало да изгони Пиргов още първото полувреме и да спре балтиите на Адениджи. Ще трябва да им обясним какви мерки ще вземем, за да започнем отново да вкарваме голове, защото първенството продължава. И битката за титлата също!", тръбят "орлите" в сайта си.

Без паспортна проверка за пътуващи от и за шенгенски държави

автор:Дума

visibility 312

/ брой: 59

Светофарите с различни сигнали за посоките

автор:Дума

visibility 314

/ брой: 59

Върнаха 48 млн. лв. от аванса за правителствения комплекс

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Протест в Унгария срещу корупцията

автор:Дума

visibility 336

/ брой: 59

Педро Санчес против независимост на Каталуня

автор:Дума

visibility 271

/ брой: 59

Израел ликвидирал командир №3 на Хамас

автор:Дума

visibility 291

/ брой: 59

Накратко

автор:Дума

visibility 235

/ брой: 59

Рецепта за катастрофа

автор:Дума

visibility 355

/ брой: 59

Пътят надолу*

автор:Валерия Велева

visibility 302

/ брой: 59

Цялата соросоидна сган - вън!

visibility 320

/ брой: 59

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ