26 Април 2024петък19:06 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Кратки

/ брой: 73

автор:Дума

visibility 24


Коко Динев се връща във футбола
Константин Динев се завръща във футбола. Той отново ще поеме издръжката на Вихрен от родния му град Сандански, който в момента е застрашен от изпадане от Югозападната "В" група. Начело на отбора застава Георги Манолев. "Основната ни задача е да спасим Вихрен от изпадане. След това ще градим стратегията. Коко Динев се е доказал във времето. Той е човекът, който изведе Вихрен на футболната карта на България", каза Манолев.

Юношите на Ботев Пд с Купата на БФС
Юношите на Ботев Пд (набор 2001) спечелиха Купата на БФС след победа с дузпи над Левски. Редовното време завърши 1:1, а при рулетката на наказателните удари "канарите" пропуснаха два пъти, докато "сините" се провалиха в 3 от 5-те опита. На ст. "Локомотив" в Горна Оряховица вратарят на пловдивчани Марио Усков се превърна в герой, тъй като отрази решаващото изпълнение на Стефан Иванов. Ботев заслужи приза за трета поредна година.


Гришо се връща в топ 10 при финал в Маракеш

Григор Димитров ще се завърне в топ 10 на ранглистата, ако стигне до финала на АТП 250 турнира в Маракеш. В момента хасковлията е 12-и, но без да играе, ще прогресира до 11-ата позиция, защото Гаел Монфис (Фр) ще загуби 600 т. и ще се смъкне до 15-а позиция. АТП актуализира ранглистата преди "Мастърс" турнира в Монте Карло, защото миналата година надпреварата се проведе седмица по-рано. Така Гришо ще събере 2940 т., ако стигне до мача за титлата в Мароко, а в понеделник 10-ият в момента Джо-Вилфрид Цонга (Фр) ще е с 2905 т. Димитров излиза днес срещу бившия №5 в света Томи Робредо (Исп, №386 в момента) за място на 1/4-финал в Мароко.


Без Алонсо в Гран при на Монако
Пилотът на Макларън Фернандо Алонсо ще пропусне състезанието от Формула 1 за Голямата награда на Монако в края на идния месец. От тима на двукратния световен шампион разкриха, че причината за това е участието на испанеца в надпреварата Индианополис 500, която ще се състои по същото време. Той ще се пусне там с болид на британския конструктор. Инди 500 се счита за едно от трите най-престижни автомобилни състезания в света заедно с "24-те часа на Льо Ман" и Гран при на Монако. В неделя е стартът за Гран при на Бахрейн.

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 268

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 282

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 248

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 317

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 278

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 208

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 300

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 296

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 259

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 267

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ