Лого ДУМА
ДУМИ МНОГО ДУМА Е ЕДНА

25 Април 2017 | Вторник
 
вход регистрирай се

Пегас

СФФ онлайн

По 200 виртуални билета за филм

Дума

13. Април 2017 , брой: 73   131   0Най-новата творба на Андрей Кончаловски "Рай", най-новата романтична история с подписа на Франсоа Озон "Франц", носителят на наградата на ФИПРЕССИ в секция "Особен поглед" в Кан 2016 - копродукцията между Фpанция, Рyмъния, Бългаpия и Катар "Кучета" на Богдан Мирика може да се гледат от 15 до 30 април в платформата www.festivalscope.com в рамките на "София филм фест онлайн". В списъка влизат и филмите на Петер Бросенс и Джесика Удуърт "Белгийският крал", две интригуващи заглавия от балканския регион - "Смрадлива приказка" на Мирослав Момчилович и "Нощен живот" на Дамян Козоле, "Отвъд тишината" на дуета режисьори от Израел Ерез Мизрахи и Сахар Шавит, както и четири документални филма - "Сафари" на Улрих Зайдел, "В сянката на нощта" на италианската режисьорка Валентина Еспозито, "Дъга - разкази в картинки" на реж. Мария Николова, както и "Денят на свободата - "Лайбах" в Северна  Корея" на норвежкия режисьор Мортен Травик.
За всички от лентите се предлагат по 200 билета свободно и без резервации. Киноманите ще имат възможност да гласуват за филма, който най-много им е харесал.

Сцена от филма "Франц"

 

 

Пегас

 • От редактора
  21. Април 2017 77
  303
  0

  Все по-често се говори за война. Или се опитват да ни държат в страх, или ни карат да свикваме с нещо неизбежно.
  Но какъв безумец трябва да си, за да вярваш, че при един мащабен военен конфликт със съвременните военни средства имаш шанс да оцелееш? 
  Непрекъснато мисля по този въпрос през последните дни.
  Президентът на САЩ с лека ръка разпореди ракетна атака на сирийско...


Апис
Всички права запазени "ДУМА"