26 Април 2024петък16:07 ч.

ВРЕМЕТО:

Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево. Днес над Северна България ще се развива купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици, има условия за градушки. Повишена вероятност за изолирани интензивни явления има до сутринта в западните райони, а около и след обяд в централната и източната част на Северна България. От северозапад ще продължи да прониква относително хладен въздух. Температурите ще се понижават и максималните ще са от 26°-27° в северозападните до 34°-35° в югоизточните райони, където вятърът все още ще е от юг; там ще бъде почти без валежи, предимно слънчево.

Славия би Верея за 104-ия рожден ден

/ брой: 72

автор:Дума

visibility 10

Отборът на Славия победи с 1:0 Верея в Стара Загора в последния мач от І кръг във втората фаза на шампионата. Така "белите" си направиха добър подарък в деня, в който честваха 104 години от създаването на клуба. В герой за играчите на Владимир Иванов се превърна резервата Ивайло Димитров (86). Шутове на Селим Керкар (7) и Осман Балде (14) не затрудниха ветерана Георги Петков, а Педро Еуженио (19) от фаул разтресе гредата. Юношеският национал Петко Христов (26) пък разгада комбинация и пас към Васил Калоянов.
След паузата Сердер Сердеров открадна топката и намери отлично Иван Минчев, който обаче се забави и Здравко Илиев му я отне. Резервата Георги Андонов опита пас към Еуженио (70), но младокът Георги Пашов го пресече и предотврати гол. Резервата на "белите" Георги Йомов (81) пък сътвори един от най-красивите епизоди в мача, като стреля от дистанция без подготовка, но вратарят Георги Аргилашки със сетни усилия изби топката. Божидар Васев центрира перфектно към резервата Ивайло Димитров, който матира Аргилашки.

Снимка Блиц

Славистът Абуд Омар (вдясно) се бори за топката със Здравко Илиев от Верея за победата на "белите" с 1:0 в Стара Загора на връх 104-ия им рожден ден

 

13 зърнари са взели 52 млн. лв. субсидии

автор:Дума

visibility 246

/ брой: 80

Войната в Украйна удвои приходите на ВМЗ-Сопот

автор:Дума

visibility 261

/ брой: 80

Хващат най-много негодни банкноти от 10 лева

автор:Дума

visibility 219

/ брой: 80

ВМРО-ДПМНЕ води на първия тур

автор:Дума

visibility 229

/ брой: 80

Расте напрежението между САЩ и Китай

автор:Дума

visibility 288

/ брой: 80

Педро Санчес подава оставка?

автор:Дума

visibility 255

/ брой: 80

Накратко

автор:Дума

visibility 185

/ брой: 80

По български

автор:Евгени Гаврилов

visibility 269

/ брой: 80

15 сергии

автор:Таня Глухчева

visibility 255

/ брой: 80

Хем най-бедни, хем богаташи...

visibility 223

/ брой: 80

Абсурдът "Боташ"

автор:Румен Овчаров

visibility 244

/ брой: 80

 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. За повече информация можете да прочетете нашата политика за бисквитките и политиката ни за поверителност.

ПРИЕМАМ